Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeznys przebrnelam
Co do witaminek i morfo to ja witaminki biore od momentu jak sie dowiedzialam czyli praktycznie od 3miesiecy i moja morfo jest w normie i wzrocowa)) siuskami tez sie nie musze martwic
ja codziennie wsaje ok 11ale zaczynam dluzej siedziec wieczorami
jeszcze 3 tygodnie lenistwa mam a potem moze wroce sobie na dwa miesiace do robo? zobacze
albo z domu popracuje..jutro ide to uzgodnic.
I znow kurde co post bede marudzic ze odliczam hehehehehhheeheheh
ej dziewczyny czy to mozliwe zebym takiego malego dzidziolka juz poczula w brzuchu? czasem mi sie zdaje ze cos tam wywija w brzuchu.

atabe umowa musi trać przynajmiej 30 dni-a nie 30 dni przepracowanych . Po tym miesiącu mam prawo do swiadczeń.
i co przylatujesz do Pl?no napewno nie bedziesz spala do 11 ;-)cze dziewczyny
oj pospałam... jak codzień, do 11:-)
ja tak z innej beczki. Jeszcze kupę czasu na myslenie o tym, ale może macie już jakieś pomysły - co robicie po zakończeniu macierzyńskiego? powrót do pracy, dziecko do żłobka, niania, dziadki? Jak pomyślę, że można dzieciaka w wieku 6 miesięcy zostawić, to smutno mi się robi.... To moja pierwsza ciąża i tak sobie myślę, jak moje życie może wyglądać za rok...

jeznys przebrnelam
Co do witaminek i morfo to ja witaminki biore od momentu jak sie dowiedzialam czyli praktycznie od 3miesiecy i moja morfo jest w normie i wzrocowa)) siuskami tez sie nie musze martwic
ja codziennie wsaje ok 11ale zaczynam dluzej siedziec wieczorami
jeszcze 3 tygodnie lenistwa mam a potem moze wroce sobie na dwa miesiace do robo? zobacze
albo z domu popracuje..jutro ide to uzgodnic.
I znow kurde co post bede marudzic ze odliczam hehehehehhheeheheh
ej dziewczyny czy to mozliwe zebym takiego malego dzidziolka juz poczula w brzuchu? czasem mi sie zdaje ze cos tam wywija w brzuchu.
No pewnie ze wyczujesz
Nie kopniaki ale jak sobie fika
Ja czulam juz jakos po 12 tyg. i kilka dziewczyn tez pisalo ,ze czuje ruchy
Ashika Musze sie zaopatrzyc dzis w cytryny,czosnek i syrop z cebuli zrobie ,...oby pomoglo bo nie chce tabletek ...no i ciepelka tylko chce ...