reklama

Lipiec 2010

Vanillka, oczywiście,że kązdy ma sowje zdanie, po to jest forum:-)

Ja nie oskarżam facetów, że nie noszą dziecka przez 9m:-p i nie obwiniam, że czują mniejszą więź, uważam tylko, że potrzebują więcej czasu niż matki, żeby poczuć taką miłość ojcowską jak my matczyną.
...a i tak wiekszosc z nich az takiej milosci i wiezi nigdy nie poczuje. taka niestety jest prawda i jest to udowodnione :tak:
geperty wlasnie o cos takiego mi chodzilo. jednak jak jest zaznaczone ze dla kobiet w ciazy to jakos tak pewniej sie czuje...:tak::-)

reklama
pewnie, że porzucają, ale to już odchylenia od normy, choć niestety wcale nie takie rzadkie:-(

Ale mi mdło jakoś dzisiaj, nic nie jadłam szczególnego, już mdłości powinnny przejść chyba, co?

Louise mi te wapno poleciła babka w aptece, jak w pierwszej ciąży byłam chora, no a jak przeczytałam, że właśnie dla ciężarnych i karmiących szczególnie polecane to przez okres karmienia też zażywałam bez obaw :tak:.

Louise mi te wapno poleciła babka w aptece, jak w pierwszej ciąży byłam chora, no a jak przeczytałam, że właśnie dla ciężarnych i karmiących szczególnie polecane to przez okres karmienia też zażywałam bez obaw :tak:.
to dzieki jeszcze raz :-):tak: widze ze czeka mnie wyprawa do apteki i powazne zakupy. wapno, blonnik dicoman (tez dla kobiet w ciazy ;-)), wegiel i woda z sola morska bo te kaloryfery mnie wykanczaja. mam tak wysuszona sluzowke w nosie ze czesto az mi krew leci. lampka parowa nie pomaga wilgotnosc caly czas w granicach 30% :wściekła/y:

ja na obiad mam gołąbki z biedronki, bo nie mam ochoty gotować.
kupiłam też banany i jabłka.
Zmachałam się na maksa, bo w tym śniegu to się chodzić nie da. Ale cały czas leniu****ę, więc mam nadzieję, że spaliłam troszkę kalorii :-)
Ogólnie jest mi zimno i jakoś tak smutnawo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry