reklama

Lipiec 2010

louise no dałaś czadu z tymi szaszłykami:-)w piekarniku pieczesz czy mikrofali, w folii czy bez?sto pytań do:tak:
:-D:-D:-D jedyneczka wiem ze dalam czadu-ogolnie caly weekend dawalam czadu jezeli chodzi o jedzenie...cos ....apetycik dopisuje a potem w poniedzialek placze ze zaparcia...
szszlyki robilam w piekarniku na blaszce zwyklej do ciasta i troszeczke podlane olejem zeby nie przywarly.pare razy obracalam w trakcie pieczenia. po godzince byly gotowe i pyszne. a jak je rozpakowalam po marynowaniu a przed wlozeniem do piekarnika to.....grill i lato sie skojarzyl....

reklama
jedyneczka - Mysza lubię gołąbki z biedronki, narobiłaś mi smaka:tak:

przepraszam, nie wiedziałam że mogę komuś takim obiadem narobić smaka, jak sama widzisz, co tu dziewczyny wymyślają :-D

placze ze zaparcia...

Jakbym mojego słyszała kiedy jem czekolade tabliczkami:-)ja robiłam w folii zawsze, spróbuje bez następnym razem i to niebawem mi się wydaje:tak:tak tak, powiew grilowania...

tweenie a soki jakieś gęste też nie wchodzą?

placze ze zaparcia...

Jakbym mojego słyszała kiedy jem czekolade tabliczkami:-)ja robiłam w folii zawsze, spróbuje bez następnym razem i to niebawem mi się wydaje:tak:tak tak, powiew grilowania...

oj tak tak...zjadloby sie karkoweczke z tzatzikami...ale to juz niedlugo w kwietniu jak bedzie cieplo to mozna juz chyba zrobic inauguracje sezonu :-D
a narazie to ja musze zrobic inauguracje jakichs porzadkow typu zmywanie. i ciuchy posegregowac bo wczoraj znow dostalam torbe ciazowych. m.in. ogrodniczki na duza ciaze :-) i duuuuzo tunik na lato.juz chyba nic nie bede kupowac do konca :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry