reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja z grzybow tylko pieczarki toleruje, chociaz ostatnio wciagnelam caly sloiczek marynowanych maslakow czy czegos tam:szok:
Geperty a jak sie twojemy synkowi podoba jego imie?? Bo u nas jak bedzie chlopczyk to bedzie Nikodem wlasnie, a i bym zapomniala fajny avatarek:-)

u mnie tez byla wreszcie Marysia ;-):tak: umyla gary wstawila pranie i przejrzala ciuchy podarowane przez kolezanki. nawet rewie mody sobie urzadzila. wstawila obiad-brawo :-)

w "rozmowach w toku" o nianiach gadka.
Tez ogladam, ta babka co teraz opowiada to trafila co:szok: My bedziemy po macierzynskim musieli miec nianie, ale jest jeden plus, ze babcia bedzie z nia ciagle siedziala i nadzorowala. tylko jak ja w pracy wysiedze jak takie malenstwo bedzie z niania:-(
A wogole wiecie co mam w srode wizyte u nowego lekarza i siostra sie mnie pyta czy powiedzialam ze chce miec USG bo tam trzeba mowic czy badanie czy USG bo inny czas rezerwuja, a ja o USG nic nei powiedzialm i dzwonie dzisiaj czy da rade dopisac i pani w rejestracji mi mowi ze nie bardzo ale pogada jeszcze z lekarzem i moze da rade:-( a chlop juz w pracy wzial wolne i sie tak cieszyl. Mysle ze nie bedzie musial 300km na darmo jechac.

reklama
Vanilka a juz mocniej czujesz czy dalej jakby cos chodzilo w jelitach???
O jablka tez bym dobre zjadla, wlasnie wciagnelam trzy mandarynki:D A po jablka musze zejsc do piwnicy ale jakos narazie brak checi na chodzenie.
Wogole to mialam dzisiaj przygode na spacerze z psem, mialam isc na chwile i poszlam z nia troszke do lasu, a ze chcialam skrocic droge to oczywiscie zabladzilam i 2 godziny chodzilysmy:szok: Pies zadowolony ale ja niebardzo:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry