Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wczoraj mnei cos gilgotalo po prawej stronie ale czy to dzidzia
Poczekamy zobaczymy, w sumie to pierwsza ciaza i moga sie pojawic w 21 tygodniu nie;-)
Ale zerknijcie sobie smaka robi:-) A mi mama wlasnie nalesniczki robi;-)
Pamiętam,że w poprzedniej ciąży,już jak brzuszek był większy i nocą mały nerki tacie parę razy skopał wtedy zdał sobie tak naprawdę sprawę,że będzie tatą.Dzieckiem opiekował się bardzo dużo i od począku.
Pomagał-przy kolkach nieraz małego ponad godz.nosił,często przewijał Szymonka,kąpał go.A pierwsze 3 tyg.miał urlop i był tylko dla nas.Nie wiem może to kwestia wieku...Nigdy nie uciekał od dziecka.Z resztą ja bym mu na to akurat pozwoliła;-)Ochrzan by dostał i tyle..
;-)
wow! super stronka...Ja tylko znam syrop z cebuli
Moj M wyslal mi stronke niby miala byc fajna jak sie ma malo w lodowce bo pokazuje rozne potrawy z tego co mamy, ale czasami oszukujeAle zerknijcie sobie smaka robi:-) A mi mama wlasnie nalesniczki robi;-)
cooks.pl - coolinarny majstersztyk smacznego:-)

masz jakies sprawdzone kropelki na kolki ??bo ja mialam ich tone i nic nie pomagalo ..ponoc jakies niemieckie sa dobre tylko nazwy nie pamietam ;/wow! super stronka...
wreszcie przebrnelam przez wszystkie posty i oczywiscie nie pamietam juz co komu napisac...
dziekuje bardzo za wszystkie komplementy! :-) bardzo mi milo... w tamtej ciazy przytylam w sumie 16kg z czego 11kg zostalo odrazu w szpitalu, potem zgubilam kolejne 2kg i 3kg zostalo na starcie 2 ciazy, takze teraz bedzie chyba troszke gorzej!
Vanilka moj Kris mial kolki prawie do pol roku niestety, ale chusta i lek do ktorego w koncu dotarlam po przetestowaniu wszystkich mozliwych w PL i UK na te straszna dolegliwosc jakos daly rade... ;-)
ja mam tez nosidelko, ale je stosowalam w pozniejszym wieku, sporadycznie na krotkie dystansy, gdzie Kris byl 15-30 minut!
jesli chodzi o porod to sa + i - zarowno sn jak i cc, ja jednak wolalabym urodzic sn, mimo bolu, bo jednak cc to operacja i poprzecinane miesnie...
smacznego wszystkim lakomczuchom!![]()
Już teraz ciarki mi po plecach [przechodzą, jak pomyślę,że następna dzidzia też tak się będzie męczyć.Kurde,medycyna taka rowinięta, a na zwykłą kolkę sposobu nie znalezli