reklama

Lipiec 2010

masz jakies sprawdzone kropelki na kolki ??bo ja mialam ich tone i nic nie pomagalo ..ponoc jakies niemieckie sa dobre tylko nazwy nie pamietam ;/
nic nie pomagalo, az w koncu kumpela polecila mi wlasnie niemiecki lek f-my Bayer "Lefax" i rewelacja poprostu...
to + noszenie w chuscie, cieple oklady, suszarka, masowanie, kladzenie na twardym na 10 minut przed jedzeniem dalo w koncu efekt!

reklama
Wtrącę się,mam nadzieję,że nikt nie będzie miał mi tego za złe;-)
U nas trochę pomagały ciepłe okłady na brzuszek+esputicon+włączona suszarka.W sumie to przestał tak bardzo płakać jak odkryliśmy ciepłe okłady,ale i tak się prężył i widać było,że nadal czuje dyskomfort.Ostatecznego sposobu na likwidację kolek nie znalezliśmy:no:Już teraz ciarki mi po plecach [przechodzą, jak pomyślę,że następna dzidzia też tak się będzie męczyć.Kurde,medycyna taka rowinięta, a na zwykłą kolkę sposobu nie znalezli:baffled:
Ja testowalam przerozne kropelki i zostalismy przy esputiconie ..pomagal ale napewno nie do konca ... tez sie boje o te kolki zasrane :baffled:

nic nie pomagalo, az w koncu kumpela polecila mi wlasnie niemiecki lek f-my Bayer "Lefax" i rewelacja poprostu...
to + noszenie w chuscie, cieple oklady, suszarka, masowanie, kladzenie na twardym na 10 minut przed jedzeniem dalo w koncu efekt!
a to jednak prawda o tych niemieckich .No i co odeszly kolki po nich ??bo jak tak to ja na zas juz sie zaopatrze .

Geperty a jak sie twojemy synkowi podoba jego imie?? Bo u nas jak bedzie chlopczyk to bedzie Nikodem wlasnie, a i bym zapomniala fajny avatarek:-)

Myślę, że je lubi, my mówimy do niego Nikuś, choć moja bratowa nazywała go Nikoś, ale jakoś mi tak odruchowo pchało się na język Nikuś i w końcu ona też tak zaczęła mówić, poza tym reszta rodziny mówi tak jak my. Ale ostatnio jak jest już coraz większy, to częściej mówię Nikodem (kiedyś to tylko jak był niegrzeczny ;-)), no i czasem Nikodemek. A on sam mówi o sobie Nikuś i tak też się przedstawia :tak:.
Dzięki za komplement, ale chyba zmienię, bo jako miniaturka wygląda gorzej niż jak miałam w powiększeniu :sorry2:.

a to jednak prawda o tych niemieckich .No i co odeszly kolki po nich ??bo jak tak to ja na zas juz sie zaopatrze .
tak Vanilka! przeszlo jak reka odjal, a wiem, ze Kris mial kolki az do pol roku prawie bo probowalam kilka razy nie podac mu leku zeby zobaczyc co sie stanie i zaczynalo sie od nowa...
ja kupowalam na ebay.pl, sa w buteleczce z dozownikiem!
LEFAX KROPLE ORYGINALNY REGENSBURG NIEMCY BAYER (aukcja 270515057336) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

tak Vanilka! przeszlo jak reka odjal, a wiem, ze Kris mial kolki az do pol roku prawie bo probowalam kilka razy nie podac mu leku zeby zobaczyc co sie stanie i zaczynalo sie od nowa...
ja kupowalam na ebay.pl, sa w buteleczce z dozownikiem!
LEFAX KROPLE ORYGINALNY REGENSBURG NIEMCY BAYER (aukcja 270515057336) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
Czytalam o tych kroplach jak urodzilam synka ..i wlasnie ponoc najlepsze .
Tak wiec zaopatrze sie na zas :tak:skoro chwalisz i mowisz ,ze kolki odeszly .
Choc licze,ze tym razem moze uda mi sie urodzic bezkolkowe dziecko .

Hej dziewczyny
ja własnie wrócila z wizyty u gin. Wszystko jest w najlepszym porządeczku, dzidzia skakała jak piłeczka, później znadrobie czytanie i powklejam zdjęcia z USG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry