reklama
M
mammi
Gość
Czesc lipcoweczki:-)
emih Co u Ciebie?Jak sie czujesz?Przeszly krawienia?Mam nadzieje,ze z Twoja fasoleczka wszystko dobrze.Z calej sily trzymam za Was kciuki.
Ashika deska,rower prosze prosze...Chyba musisz zapytac gina,bo widze,ze tu co osoba to inne zdanie na ten temat.
U mnie dzis samopoczucie takie sobie.Mdlosci niestety wrocily.Zycze wszystkim milutkiego dzionka.
emih Co u Ciebie?Jak sie czujesz?Przeszly krawienia?Mam nadzieje,ze z Twoja fasoleczka wszystko dobrze.Z calej sily trzymam za Was kciuki.
Ashika deska,rower prosze prosze...Chyba musisz zapytac gina,bo widze,ze tu co osoba to inne zdanie na ten temat.
U mnie dzis samopoczucie takie sobie.Mdlosci niestety wrocily.Zycze wszystkim milutkiego dzionka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
perla2212
Fanka BB :)
nie ma sprawy ;-)to może jednak mam jakąś szansę na tą deskęw końcu czekam na śnieg już prawie 10 miesięcy.
A śnieg jest miękki może jakoś uda mi się przetłumaczyćw najgorszym razie będę jeździć na tzw oślej łączce.
Ale mi humor poprawiłaśperla2212 dzięki)
ale co do deski to nie jestem niestety zorientowana wiec lepiej zapytaj swojego lekarza... tez pytalam swojego o rower i o samolot!
EMIH co z Toba kochana? wszystko dobrze mam nadzieje...
isabell4891
Zaangażowana w BB
Emih trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!!
:-Krwawię dziewczyny, krwawię... :--
-(
Daj nam znac jak wrocisz i MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!!!!!
Emih, trzymam kciuki - koniecznie szpital !!! Czekam na dobre wieści...
Ashika, witaj! Ja w poprzedniej ciąży też się nie oszczędzałam w sporcie - narty, rower, samochód terenowy, dość długo aerobik
Teraz jestem ostrożniejsza... generalnie w zdrowej ciąży zabronione są sporty zagrożone upadkiem (narty i deska też
) - ja w każdym razie w tym roku narty odpuszczam... mimo że normalnie jeździmy całą rodziną.
Miłego dnia! Jutro badanie, czuję coraz większe napięcie
Ashika, witaj! Ja w poprzedniej ciąży też się nie oszczędzałam w sporcie - narty, rower, samochód terenowy, dość długo aerobik

Miłego dnia! Jutro badanie, czuję coraz większe napięcie

tiffi1
Fanka BB :)
Narazie przestało, papier czysty...
wzięłam 2xduphaston i tyłkiem do góry leżę, jeśli do rana (o 5 wstaję z M bo powinien jechać w trasę) powtórzy się jadę do szpitala a on zostaje. Ale krew była żywo czerwona i aż na sedes trysnęła :-( Dzięki dziewczyny... Spróbuję się nie denerwować.. Siostra mnie poinstruowała co i jak, podobno ten 7 i 10tydz jest taki "najgorszy" w sensie że lepiej się oszczędzać... a ja wczoraj źle się czułam a dziś trzy godziny na prasowanie i gotowanie poświęciłam... Dobrze ze się lenicie dziewczyny!- widocznie organizm tego potrzebuje!!!!!!!!
Jeszcze raz Geperty, Mammi... dzięki... Módlcie się, trzymajcie kciuki... oby to tylko jakiś fałszywy alarm bądź ostrzeżenie abym zaczęła się oszczędzać...
Trzymaj się i mam nadzieję, że to tylko takie ostrzeżenie (może szyjka jest przekrwiona), że trzeba leniuchować.
Newfie powodzenia na wizycie.
Ja wczoraj rozmawiałam z szefową, zareagowała ok. Uprzedziłam, że mogę jmieć trudności z takim rodzajem pracy jaki mam zaplanowany, no i póki co szuka zastępstwa, co akurat nie będzie trudne u nas. No nic zobaczymy
reklama