reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
witajcie dziewczyny
Ja mam doła wielkiego do wczoraj-bardzo się boję badań genetycznych a wczoraj się dowiedziałam że brat mojego męża zmarł zaraz po porodzie z powodu zespołu Downa.Załamałam się kompletnie-moj tata jest lekarzem i probowal mnie uspokoic-zadzwonil nawet do mojego ginekologa bo ja nie bylam w stanie-ginekolog powiedzial ze to nie ma znaczenie zadnego i zeby dodatakowo zrobic test Pappa i się nie martwić.więc na test Pappa jestem umówiona.Ale żyję w strasznym stresie a badanie dopiero w piątek.
Emih daj znac co u Ciebie???Trzymam kciuki!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny nie nakrecajcie sie niepotrzebnie. Ja odrzuvcam od siebie wszystkie zle mysli a dopuszczam dobre. I leze i widze ze jak sie przemeczam to potem mam lekkie problemy. Moja kolezanka miala jakies plamienia medzy 10-14 tygodniem i lekrz jej powiedzial ze to moze byc od tego ze lozysko sie tworzy. Emih moze u Ciebie tez tak jest?Oszczedzaj sie dziewczyno!!

Moj maz sie ze mnie smieje ale ja wole dmuchac na zimne i lezec ile sie da. Na razie jest dobrze. Poza tym ze mi nedobrze://

a co do suwaczka to nie wiem co robic bo mi wychodzi z tego co mam w karcie ciazy i z tego co gin mowi ze zaczynam 11 tydzien...ale na razie nic nie zmieniam. 4 styczna siedowiem.

Witam Was dziewczyny i Wasze brzuszki:-)
Na samym początku emih jak się czujesz???

Ja wczoraj poszalałam...okna umyłam, firanki wyprałam, pierogi zrobiłam...i nie wiem co mnie naszło żeby te firanki wieszać-Mąż powiedziała że powiesi jak wróci...no i wieczór, noc i poranek kiepskie....brzuch bolał, należy mi się lanie:zawstydzona/y:...dzisiaj odpoczywam, zaliczyłam jedynie krótki spacerek z synkiem, a teraz zastanawiam się nad obiadem....chyba zapiekanka jakaś będzie. A póki pamiętam...uważajcie dziewczyny na śliskich chodnikach, schodach...upadek w naszym stanie jest bardzo groźny...na spacerze synek mnie przeganiał tak wolno szłam żeby się tylko nie przewrócić.
Miłego dnia:tak:

witam- probowalam przeleciec przez wszystkie posty co nastukalyscie wczoraj- niema szans...ale co mnie przerazilo- wiadomosc od Emih-..MOdle sie, by wszystkio bylo ok!!! szybko daj nam znac!

Emih jejku biedactwo...mam nadzieję, ze skończy się na strachu tak jak u mnie. Trzymam kciuki. Daj znać co i jak.

reklama
Do góry