reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja to wogle czuje sie nieatrakcyjna odkad zaszlam w ciaze...
blada,wlosy jakies takie sianowate ...nie wspomne o buzi w krostach :/

vanilka a podobno są kobiety, które mają cerę jak malowaną eh szczęściary, niestety ja też do nich się nie zaliczam o dekolcie nie ma mowy z twarzą troszkę lepiej ale i tak nigdy się takiej nie widziałam. Niewyspana i piersi bolą i jak tu się czuć atrakcyjną?? Więc jak mi mąż mówi że ładnie wyglądam to się pytam czemu się podlizuje ;)

Kupiłam spodnie ciążowe w h&m i czuję się w nich taka grubaśna:wściekła/y: aż się poryczałąm w domu. Wiem głupia jestem wszyscy mi mówią, że powinnam się cieszyć, a ja się czuję jak słoń w składzie z porcelaną, a to dopiero 3 miesiąc:eek:

Ja też się czuje kiepsko ze swoim wyglądem, nie mam żadnych problemów z cerą, ale podkrążone oczy i blada cera mnie dobija :-(

Ja to wogle czuje sie nieatrakcyjna odkad zaszlam w ciaze...
blada,wlosy jakies takie sianowate ...nie wspomne o buzi w krostach :/
a jak mialas w 1 ciazy? bo ja czulam sie i wygladalam super! mialam mocne jak nigdy wlosy i paznokcie i super cere... a w tej ciazy nie dosc ze mam mdlosci to siano na glowie, cera byle jaka, paznokcie slabe... moze bedzie dziewczynka?

reklama
Jeny ja tez kupilam chyba tydzien temu jeansy ktore maja wstawki z gumy przy kieszeniach u gory ...i normalnie jak je zakladam to nerwicy dostaje !!!!!:wściekła/y:
Mogla bym chodzic w tych z przed ciazy bo jeszcze sie dopinam ale mam same bojowki wiec troszke zimne sa..a chcialam kupic jeansy wiec mowie aaa kupie juz na ciaze ...i nie moge na nie patrzec :wściekła/y::wściekła/y:Jak slonica :-:)-(
Jak mamy gdzies wyjsc to moj m wychodzi pierwszy bo wie ,ze szalu zaraz dostane ubierajac te spodnie...
Wiec atabe wiem co czujesz ,a to dopiero 3 miesiac

Do góry