Cześć. M siedzi z Nadinką na kolanach w dużym i ogląda film a ja robię sos ze schabu na obiados i mam lapka dla siebie na ten czas, oj będę długo robić ten obiad
mammi o jak pięknie sypia malutka

A ta herbatka widać bardzo dobra. Nie wiedziałam że rumianek rozwalniająco nieco działa, ja zacznę go pić oprócz kopru bo i ja i mała " chodzimy" rzadko

To może choć zupki z mrożonek na tych wywczasach?;-) Ja mam małego niskoalkoholowego żywca, M wyczytał że mogę i mi kupił ale jakoś się za niego zabrać nie mogę, trochę się boję że tylko smaka sobie narobię
tweenie to żmijka z twojej niuni, ja tak też na moją mówię z racji takiego przemieszczania

Na boku już nie układam bo od początku sru na plecy a teraz jak chce to na bok sama się machnie

Dlatego włożyłam pod łóżeczko książki i tyle co mogłam zrobić

A puszcza bączki? Współczuję bo moja wczoraj miała wieczorem jakby kolkę, odrywała się od cyca i tak płakała strasznie, ja zjadłam przedwczoraj pieczone w folii ziemniaki z karczkiem, może od tego

Straszna niemoc i żal ogarnia człowieka jak nie wiadomo jak pomóc maleństwu:-( Przypomniałam sobie jak z Emi biegałam na rękach i przykładałam ciepłą pieluszkę do brzuszka a ta biedna płakała i płakała... Dobra wiadomość że to w końcu przechodzi ale co się nacierpicie to wasze
mysza nie pojadłam z grilla nic a była kiełbaska i boczek i szaszłyczek:-( A to dlatego że mała miała kilka takich prężeń jak przy kolce i nawet cyca puszczała i widać było jak się męczy więc sobie darowałam. Przedwczoraj zjadłam ziemniaczki z karczkiem z folii z piekarnika i może po tym?

Przeszło jej po godzinie, cała nockę super spała jak zawsze i dziś też luzik i kupa poszła, więc nie wiem co to było. Dziś kluchy z sosem, mam nadzieję że dobrze przyjmie

W gacie nie wchodzisz bo Ci się pewnie zaokrągliły bioderka powabnie:-)
tweenie dziękujemy M i wzajemnie
ewcik myslę że to trafiony prezent dla chrześniaka

Ja też w szoku że już miesiąc Nadi prawie ma i już będzie niemowlakiem a nie noworodkiem
tweenie jejku to masakryczna nocka dla was , idź wcześniej do pediatry. A z kupką jak? Coś jej musi dolegać biedulce bo jak jeść jej nawet przeszkadza
ewelad a te hugisy są różne? Bo ja kupiłam 3-5kg classic z myślą że może pampki ją uczulają ale są fatalne, zapięcie szerokie, podwijam jak umiem a i tak obtarty brzuszek i zrobiła dziś mini kupkę i siku bokiem wypłynęło choć czytałam jak pisałyście o przeciekaniu i bardzo dokładnie układałam te falbanki

Już nie kupię nigdy

He he fajna ksywka dla małej
maruśka ja bym chyba nie zmieniała godzin na twoim miejscu bo zacznie pewnie niedługo spać dłużej niż do 4ej a macie wieczorem z M czas dla siebie;-)
ashika nam przecież nie należy się wyspanie, my na baterie przecież

Jak ci M czasem coś p.....ną to szkoda słuchać

Moja ma tak na smoka, tylko na spacerze go toleruje

W wózku ryczy jak ja wkłądam ale jak wyjeżdżamy za bramę już śpi

W domu wózka nie używam, zostawiam jako ostateczność a na razie chce żeby ze spacerem jej się kojarzył
ewelad he he, dobra szkoła dla M
Idę obwąchać małą bo M mówi ze coś pocisnęła i śmierdzi i teraz pytanie czy baka czy kupę

My spałyśmy do 10ej a teraz drzemie od 20 minut. Ze spaceru nici bo leje.