vERONIQUE TO wyslij mi w PW swoje dane z ulica, imieniem nazwiskiem, kodem pocztowym, wszystko co potrzebne to moze jak mi sie nie zapomni to wysle. A teraz jak to sepy przeczytaja to sie zleca i kazdej bede musiala wyslac

zostane bankrutem i umre z biedy przez pocztowki dla pan z BB hahahha
CORIN widzisz, kazdy ma swoje defekty, twoja cora za mala szczeke a ja znowu za mlodu to mialam takie wieeeeeelgasne szpary miedzy zebami ze jeszcze troche i palca moglabym wsadzic, na szczescie jak mi zaczely rosnac stale i szostki to mi ladnie scisnelo i tej przedniej szpary nie widac tak bardzo. Choc miedzy 2 a 3 mam dalej spore. Zeby mam bardzo rowne i nie narzekam, jednak w przyszlosci planuje wybielenie

marza mi sie takie ladne biale zabki ^^
oj dziewczyny, w koncu dorwalam takie wielgasne, czerwoniutkie i slodziutkie truskaaaaaaaaawyyyyy !!! i czeresnie !!! tak sie juz nimi nazarlam ze az mnie w pewnym momencie brzuch rozbolal, co nie zmienia faktu ze jesc nie przestalam

jak mi sie ich chcialo bardzo ^^ bylam na prawku w koncu po tak dlugiej przerwie, jutro dam sticka jednej laseczce z prawka zeby mi nagrala test na kompa i bede sobie go co dzien robic w domu bo po cholere lazic na wyklady, niby super bo mamy swietnego kolesia ktory bardzo dokladnie tlumaczy, z tym ze ja juz to przerabialam, brakuje mi praktyki w testach zeby to zaliczyc, mam nadzieje ze zrobie to prawko w ciagu tych 6-u miesiecy ktore mi zostaly, strasznie bym chciala a pozniej kupilabym jakies male autko zeby byc niezalezna ^^