Corin
Mama Trójki :)
Marzenka, ja nie twierdze ze one kłamią, dla mnie to poprostu jest nie pojęte. Dzidziuś może się schować tak ze go kobieta nie czuje, ale w 8 czy 9 miesiącu to już raczej nie ma gdzie sie schować, a nóżki rączki co chwilę chce prostować. No i tego nie da się przeoczyć, no poprostu nie mozna. I tego właśnie nie rozumię.
Dziewczyny, czy wam tez tak syfki wychodza? Ja już nie umię nad tym zapanować. Najwiecej mam na lini skóry i włosów na glowie, na plecach, a dziś wyszedł mi jeden na krawędzi ust
Ja czekam na potwory, zjemy obiad i bierzemy się za oponki. Ale chyba zamiast oponek bedziemy wykrawać tylko kółeczka i bedziemy mieli same małe pączusie :-) Dzieciaki już w szkole powiadziały ze będą piec paczki i przyniosa do szkoły, wiec pieke z podwojnej porcji
80 pójdzie do szkoły, jutro do południa jadę do taty, wiec też wezmę, a popołudniu koleżanka przychodzi.... Chyba będziemy je piec do samej nocy dziś 
Dziewczyny, czy wam tez tak syfki wychodza? Ja już nie umię nad tym zapanować. Najwiecej mam na lini skóry i włosów na glowie, na plecach, a dziś wyszedł mi jeden na krawędzi ust

Ja czekam na potwory, zjemy obiad i bierzemy się za oponki. Ale chyba zamiast oponek bedziemy wykrawać tylko kółeczka i bedziemy mieli same małe pączusie :-) Dzieciaki już w szkole powiadziały ze będą piec paczki i przyniosa do szkoły, wiec pieke z podwojnej porcji
80 pójdzie do szkoły, jutro do południa jadę do taty, wiec też wezmę, a popołudniu koleżanka przychodzi.... Chyba będziemy je piec do samej nocy dziś 
Ostatnia edycja:
nigdy nie mialam syfow a tu patrz, niespodzianka :/ robie sobie peelengi bo mam przetluszczona skore na czole i dlatego wychodza. A co do dziwnych miejsc to mi sie zrobil jeden pod nosem, jak zaczyna sie ten dolek od ust do nosa
cytryna, miod? zapomnij magda! :-( jak D bedzie wracal wieczorem z roboty to mu zadzwonie zeby to wszystko kupil