reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

sestinka mnie tez tak czasem pikało ale dzis to było bardzo nieprzyjemne.Moze to przez te moje zrosty po CC i wyrostku.
dodi mi teraz sie poplątały dni tygodnia jak nie pracuję. W sumie zyję od wizyty do wizyty

Mam pytanko. Ja do tej pory liczyłam miesiące w taki sposób, ze skoro 2 październik był pierwszym dniem ostatniej@ to 1 miesiąc konczy sie 2 listopada, 2 miesiąc 2 grudnia, # miesiąc 2 stycznia, 4 miesiąc. 2 lutego a 5 miesiac 2 marca, czyli dzis. A mój suwaczek wskazuje co innego. Co myslicie?????

reklama
No dodi nooo dawkę dziś miałaś niezłą słodkiego :baffled: no na lekarza nie moge narzekać serio fajnie podchodzi do pacjentek ;-)
Ale jutro jednego zjedz pączka jak tradycja nakazuje hihi .
Pamiętacie taką zabawę w szkole zjeśc pączka bez oblizywania hahaha
wisieńka na BB znalazłam takie coś ktory tydzien, jaki miesiac?
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Ostatnia edycja:
maqnio, moj to idzie ze mną jak tutaj akurat jest, ale nie wchodzi ze mną do gabinetu..tylko czeka sobie na mnie w poczekalni:) a potem tylko zdjątka ogląda, on też zawsze się doszukuje dziury w całym, by mi wstydu narobił jakby się zaczął o wszystko wypytywac lekarza...a pytania ma przerózne:) tzn najwięcej o chorobach, badaniach na nie i takie tam... ciągle czyta co mam teraz zrobic za badanie i dlaczego to jest ważne.. normalnie lekarza mam w domu:)

orchidea, zjem na pewno, może nawet nie jednego, tylko.......dwa:):)

wisienka, bo miesiące sie liczy onaczej jakos, bo w sumie jakby na to patrzeć to ciąża trwa 10 miesięcy:)
średnio 4i poł tyg to jeden miesiąc.. chyba tak to było...

Ostatnia edycja:
dodi no to mamy podobnych małżów:) ja tez mam osobistego lekarza w domu, tylko czasem troszke przegina, ciagle pilnuje czy aby zjadłam, co zjadłam czy aby nie za mało, czy aby przypadkiem kawki nie piłam..ble ble ble..niby to miłe ze sie opiekuje, ale czasem az brak mi oddechu, bo chodzi za mna krok w krok a w takich sytuacjach zazwyczaj awantura jest o krok:)a o badaniach w pierwszym trymestrze nie wspomne, siedzial na necie i mi wynajdywal jakie jeszcze powinnam zrobic.

maqnio :*:* i dla Rózyczki :*:*:*
Mój włazi ze mna ale na monitor jak patrzy to ma takie oczy :szok: i nie umie slowa powiedzieć hahaha aż kiedys lekarz mówi dzidzia sie tatusiowi podoba hahaha ? :-D a Tomek na to ychym :-D

orchidea pakuj sie i przyjezdzaj :-D Wyjde po ciebie na dworzec :-) A potem bedziemy smazyć i smazyc i smażyć, a potem jeść aż pękniemy, bo to juz czwartek bedzie, wiec z czystym sumieniem :-D

Mój był ze mną raz na usg do tej pory i też gapił się w ten monitorek, ale mowy mu nie odjęło, wręcz przeciwnie, kazał lekarzowi drugiego bąbla szukać bo on przecież bliźniaki robił :-D

Ostatnia edycja:
Corin kurde jakbym miała auto to bym już jechała do Ciebie pomóc z piwem bavaria hahaha 0% ale czekaj czekaj jeszcze nie jeden tłusty czwartek przed nami hahaa

dodi, orchidea moj tez siedzi, wpatruje sie w monitor, czasem cos skomentuje, a na ostaniej wizycie jak juz wyszlismy z gabinetu to powiedział, ze dzidzia napewno bedzie sliczna, ale on i tak nic nie widział..

reklama
Do góry