reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea weż klika niebieskiech, przecież dziewczynka w niebieskim może chodzić:-)

no ja na razie dwa, ale trzeci czeka na talerzyku, a w domu jeszcze dwa, ciekawe czy dam radę...

no przykra wiadomość, wspaniała kobieta, ale też ładny wiek osiągnęła i na pewno mogła być zadowolona ze swojego życia...

Kurde wzięłabym,ale samochodziki były na nich i łodeczki :-( to już tak nie bardzo ,,, więc pozostaje mi czekać do wizyty ...

Hhahahahaha w pn dostawa to jak tam wpadnę to ojjj :-D
Corin nio masz rację wogóle ciężko z kremowym czymś czy zielonym będę zaglądała tam,bo kurde 2zł to nie 30zł ... nowe też kupie ale do spanai czy coś mogą byc i takie

Ostatnia edycja:
a'propos samochodzików jadę po męża i po odbiór samochodu.... a stanie w korkach będzie mi umilać 'powtórka z rozrywki' w całości poświęcona Irenie Kwiatkowskiej.....

i żadnego pączka dziś nie zjadłam.... ani wogóle nic słodkiego.... choć na obiad będą słodkie naleśniki z serem.....

ccorin kochana jestes ze pamietalas, jakbym jeszcze mogla je zjesc z ekranu albo chociaz polizac byloby cacy :-D

ja wrocilam od lekarza, oczywiscie nic poza paracetamolem mi nie przepisal i 3 razy dziennie brac, ale jak nie bede miala temperatury to sie truc nie bede bo paracetamol w sumie nic nie daje poza zbiciem temp. eh... bede sie kurowac czosnkiem, mlekiem i cytryna. Zakupilam tez super lekarstwo, cala skrzynke truskawek :-D

witam mamusie tłusto czwartkowo:-)
Ja dziś leniwie. Zjadłam 2 pączki, a dodi przypomniałaś mi o kaszce tylko ja mam taką z biedronki smietankową ale uwielbiam ją.
Jeżeli chodzi o porody to ja od chwili urodzenia córeczki ( tylko ja zmierzyli itp) i cały czas ją miałam przy sobie. Miałam swoją salę wykupiona i taką wiklinową kołyske na kółkach dla dziecka. Jak szłam do łazienki to pchałam ją też. W szpitalu byłam tylko 1 dzień. Jak ktoś ma blisko to naprawdę polecam miejski w Bydgoszczy. Ja niestety już teraz tam nie mogę rodzić.

reklama
Do góry