reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Sis, oby więcej takiego dobrego snu:) U mnie już czyściutko, Marcinek wczoraj wysprzątał cały dom:) Jak ja się cieszę, jak synulek tak szaleje, mega fajnie:)

reklama
No i superrr niech kopie ale nie za mocno bardzo żebyś nie odczuwała dyskomfortu :-D ano siostra oby więcej,bo czasem chodzę jak zombie w dzień taka niedospana
Dziewczyny czy któraś z Was bierze femibion natal2 ?? i czy Wam też ta kapsułka jak rybą się czasem odbija :baffled: ?? ja wiem,że ona ma ten olej rybi ale fujj wcześniej tak nie miałam a teraz od paru dni ... az mnie otrząsa

Ostatnia edycja:
Sis, ja witamin nie biorę, mój organizm ich nie toleruje, próbowałam femibion, później prenatal complex i niestety.

Kurde no mi w sumie dał na początku lekarz prenatal complex ..ale drogi interes bo wyczytałam,że sie je powinno brać dwa razy dziennie więc zmieniłam na femibion(feminatal) niby podczas posiłku sie brac powinno ale było mi niedobrze i siostra do mnie powiedziała,żebym brała po posiłku tak 30min... no i różowa jakos idzie a ta rybia mi sie odbija i musze pic hektolitry herbaty ..
Sis a to wogóle niedobrze Ci było ?? Czy wymiotowałaś ??

ja biorę femibion natal 2 i jak narazie jest ok dziś biorę ostatnie 2 kapsułki, ale teraz chce spróbować prenatalu bo ma 90 tabletek w cenie 30 femibionu.

Gina no właśnie ale bierzesz dwa razy dziennie prenatal :baffled: a ja tyle witamin nie chcę brać no i też teraz tanie nie są już te prenatal complex ... echh kuźwa ale ja mam problemy nie ma co :baffled:

Ostatnia edycja:
Sis, mi było niedobrze, ale też wychodziły mi na skórze jakieś badziewia, takie suche place. Mi lekarz kazał brać prenatal complex co drugi dzień. Podobno z witaminami też trzeba uważać, bo można dziecko przewitaminizować.

No ja biorę codziennie zapytam lekarza czy moge brać co drugi dzień ,przecież jem owoce piję soki marchwiowe jabłka jem,,,

Witam mamusie
ja biore pregna plus sa drogie 37 zl za 30 tabl
w sumie nie wiem dlaczego akurat te mi lekarz zapisal przy mojej anemii bo maja niewielkia ilosc zelaza i kwasu foliowego
zdecydowanie wole prenatal ktory ma wiecej zelaza kwasu i w ogole
prenatal biore jakie 3,5 roku i niechetnie go zmienialam

reklama
Sis, pewnie, że zapytaj. Ja staram się dbać o to, żeby dostarczać jak najwięcej witamin w jedzeniu, zobaczymy jakie będę miała wyniki, w poniedziałek idę na pobranie krwi.

NiL, mogłaś mu powiedzieć, że prenatal Ci służy i zapytać, czy możesz brać nadal.

Ostatnia edycja:
Do góry