reklama
No i superrr niech kopie ale nie za mocno bardzo żebyś nie odczuwała dyskomfortu
ano siostra oby więcej,bo czasem chodzę jak zombie w dzień taka niedospana
Dziewczyny czy któraś z Was bierze femibion natal2 ?? i czy Wam też ta kapsułka jak rybą się czasem odbija
?? ja wiem,że ona ma ten olej rybi ale fujj wcześniej tak nie miałam a teraz od paru dni ... az mnie otrząsa
ano siostra oby więcej,bo czasem chodzę jak zombie w dzień taka niedospana Dziewczyny czy któraś z Was bierze femibion natal2 ?? i czy Wam też ta kapsułka jak rybą się czasem odbija
?? ja wiem,że ona ma ten olej rybi ale fujj wcześniej tak nie miałam a teraz od paru dni ... az mnie otrząsa
Ostatnia edycja:
Kurde no mi w sumie dał na początku lekarz prenatal complex ..ale drogi interes bo wyczytałam,że sie je powinno brać dwa razy dziennie więc zmieniłam na femibion(feminatal) niby podczas posiłku sie brac powinno ale było mi niedobrze i siostra do mnie powiedziała,żebym brała po posiłku tak 30min... no i różowa jakos idzie a ta rybia mi sie odbija i musze pic hektolitry herbaty ..
Sis a to wogóle niedobrze Ci było ?? Czy wymiotowałaś ??
Sis a to wogóle niedobrze Ci było ?? Czy wymiotowałaś ??
Sis, mi było niedobrze, ale też wychodziły mi na skórze jakieś badziewia, takie suche place. Mi lekarz kazał brać prenatal complex co drugi dzień. Podobno z witaminami też trzeba uważać, bo można dziecko przewitaminizować.
NiL
Fanka BB :)
Witam mamusie
ja biore pregna plus sa drogie 37 zl za 30 tabl
w sumie nie wiem dlaczego akurat te mi lekarz zapisal przy mojej anemii bo maja niewielkia ilosc zelaza i kwasu foliowego
zdecydowanie wole prenatal ktory ma wiecej zelaza kwasu i w ogole
prenatal biore jakie 3,5 roku i niechetnie go zmienialam
ja biore pregna plus sa drogie 37 zl za 30 tabl
w sumie nie wiem dlaczego akurat te mi lekarz zapisal przy mojej anemii bo maja niewielkia ilosc zelaza i kwasu foliowego
zdecydowanie wole prenatal ktory ma wiecej zelaza kwasu i w ogole
prenatal biore jakie 3,5 roku i niechetnie go zmienialam
reklama
Sis, pewnie, że zapytaj. Ja staram się dbać o to, żeby dostarczać jak najwięcej witamin w jedzeniu, zobaczymy jakie będę miała wyniki, w poniedziałek idę na pobranie krwi.
NiL, mogłaś mu powiedzieć, że prenatal Ci służy i zapytać, czy możesz brać nadal.
NiL, mogłaś mu powiedzieć, że prenatal Ci służy i zapytać, czy możesz brać nadal.
Ostatnia edycja: