balkan ja tez myslalam na poczatku ze moja Nicole sie nie najada gdy wiecznie byla pobudzona i nie spala od 1-2 miesiaca. Ale jak zobaczylam ze pzybierala nawet 750 g na 2 tyg to sie uspokoilam. Poza tym w ciagu dnia Nico je kiedy jej sie podoba, co 2h 3 h lub nawet co godzine i jaka z niej klucha wielka
Co do niespokojnego spania to moze akurat taki czas bo mala mi wzoraj sie troszke wiercila jak spala , plakala chwile przez sen i wydawala dzwieki dzikiego zwierzatka z lasu.
U nas dzisiaj nocka ok, nie narzekam. Polozylam mala o 20:00 , o 23:30 ja nakarmilam na spiocha i spala do 2:00 pozniej sie obudzila o 4, nakarmilam na spiocha i spala do 9, o 9 wzielam ja do swojego lozka i spala do 10, pozniej godzinka zabawy i znowu spi w lozeczku
Co do niespokojnego spania to moze akurat taki czas bo mala mi wzoraj sie troszke wiercila jak spala , plakala chwile przez sen i wydawala dzwieki dzikiego zwierzatka z lasu.
U nas dzisiaj nocka ok, nie narzekam. Polozylam mala o 20:00 , o 23:30 ja nakarmilam na spiocha i spala do 2:00 pozniej sie obudzila o 4, nakarmilam na spiocha i spala do 9, o 9 wzielam ja do swojego lozka i spala do 10, pozniej godzinka zabawy i znowu spi w lozeczku
ja też mam zamiar dziś dzwonić do lekarza, żeby dał mi skierowanie do neurologa. Nie odpuszczę...
młoda może miec alergie i dlatego ma katar a kaszel dlatego że schodzi z noska bo ona nie siedzi jesio:-) dzis dostaje 1 kaszke 
co w tych ludziach siedzi....