mailuj
Fanka BB :)
Dobrego Dnia Dziewczyny :-)
Krzyś się naprawił :-) idę poczytać
Krzyś się naprawił :-) idę poczytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. A teraz od godziny leży w leżaczku i awanturuje się
. Najlepszą dla niego zabawą jest ciąganie balona wypełnionego helem, który na wstążeczce ma przyczepiony do nóżki. :-) Mówię Wam, rewelka. Ja następne szczepienia mam 5 listopada, wtedy okaże się ile mały przybrał. Mimo, że jest na butelce, to nie je tyle, ile podają tabele. Powinien jeść 5 posiłków po 180 ml a je 5 po 150, do tego 100 ml soczku i pół słoiczka zupki. I nie wygląda na chucherko
.
. A je tyle samo co wcześniej
. Więc nie ma reguły.
wprowadze jej coś a nie wiem czy jej cos bedzie czy nie bo kupki i tak zielone... jeśli dziecku coś nie służy to kupką się objawia prawda??
a dokladnie prawa dolna jedynke;-)

więc sama rozumiesz. A że mam dobrą pracę, którą bardzo lubię... Antoś nie będzie pokrzywdzony. Może nawet będzie mu lepiej niż ze mną. Wiesz jak to jest, jak siedzisz w domu, to chciałabyś jeszcze ugotować, uprać, posprzątać. A mój ojciec, który będzie się nim zajmował poświęci mu cały czas. Zresztą ćwiczymy to już od jakiegoś czasu :-) i dziecko jest szczęśliwe.
.
.
. Teraz jest już w miarę ok. Żeby jeszcze nie wtulał buzi w nocy w materac
.