reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry babeczki!

Ja nadal walczę z przeziębienie, a Dawidek już zacząłpiskać, super…

Dostaliśmy wczoraj od neurologa zestaw ćwiczeń,zrobiliśmy dzisiaj trzy serie, schodzi nam się na to 1,5 h, ale Dawidkowi się ćwiczenia bardzo podobają, a to najważniejsze:)

Byliśmy też na godzinnym spacerku, więcej nie dałam rady, bo mnie łamie w kościach:( Mijam codziennie dziewczyny z wózkami, uśmiechamy się do siebie i idziemy dalej, szkoda, że żadna się nie odezwie, było by raźniej, może ja następnym razem zagadam.

Alexandra, dziękuję! Tobie również 100LAT!

Corin, Mailuj, Basieniak, Anula, Sestinka, Basieniak, cześć kochane!

Ania, witamy Karolinkę w gronie śpiochów;)

Konwalianko, może warto zapytać pediatrę co zrobić, żeby Tymciowi ułatwić robienie kupki?

Maqnio, Wisieńka:*****

Gocha, mamy podobnych ojców;)

Malamii, kciukasy zaciśnięte!

Asica.g.,Patrycja_25, witajcie!

MADZIA, dzięki kochana! Głowa boli, ale nie tak, jak wczoraj;)

Renusia, ja próbowałam, mój synek smoczków MAM nie trawi;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asica.g.,Patrycja_25, witajcie!

Alexandra, wszystkiego najlepszego!

Konwalianka, Psota, ja się nie zdecydowałam na spacer - bałam się, że w coś gorszego się przerodzi moje zaniemówienie.... a szkoda, bo jutro już ma nie być tak pięknie.... za to Mateusz zamiast na spacerze w domu spał 2 godz - w szoku byłam.... ale już zaczyna marudzić, więc idę do zabawy.....

Jeszcze raz heyka :biggrin2::biggrin2: My bedziemy mieli 20 lipca 4 miesiące .... :) a co do spania na dworze to musze sie Wam pochwalic mój Olek spi 4,5 godzin .... - a co lepsze jak mały usypia np. o 19:00 to wstanie dopiero o 2-3:00 takze mogę sobie pospac... :D

Ostatnia edycja:
psocia, pytałam milion razy.. dostał debridat i nowy probiotyk.. efektów jeszcze nie widzę.. wiem jak to jest z tymi mamami z wózkami.. u mnie na osiedlu tez jest kilka ale też cisza..nawet kiedyś się odezwałam, ale dziewczyna nie wykazała chęci do rozmowy;/
asica, jesli to nie tajemnica, to czemu piszesz, ze straciłaś nadzieje na macierzynstwo? dobrze, ze jest inaczej:)

a mój bąbel od godziny w leżaku- to jakiś rekord! udało się poodkurzać i podłogi zmyć, teraz inka z szarlotką.. ale słysze, że już się usypia w tym bujaku, trzeba do łóżeczka go zanieś..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)
Wczoraj jakiś dół zmęczeniowy mnie dopadł i beczałam bez powodu. Staś nie śpi od 2 nocy od 2-3 i jęczy. I chyba wiem, co jest przyczyną. Niestety ma to samo, co jego starszy braciszek - AZS. Ech... Myślę, że swędzą go przedramiona w nocy i stąd rozdrażnienie i brak snu. Ale od czego, skoro ja już prawie nic nie jem???
Nowe Mamusie witajcie!
Konwalianko Ja też płukałam gardło szałwią. A na kaszel to szczerze mówiąc nic nie brałam. Sam przeszedł.
Basieniak Wisienko ja te centyle traktuję z przymrużeniem oka. To jakaś tam średnia. A kto powiedział, że nasze dzieci czy my musimy się mieścić w średniej. Jak są zdrowie, śpią dobrze i wiecznie nie płaczą, rosną na długość to nic im nie jest.
Asica to miałaś przejścia. Ale wspaniale, że się udało:-)
Psotko Konwalianko Ja jak byłam w ciąży z Łukaszkiem to zaczepiłam inną dziewczynę w ciąży z naszego osiedla. I do tej pory się przyjaźnimy:tak: W naszej dzielnicy są same mamy z dziećmi lub kobiety w ciąży:-D
Basieniak bułeczki super!

Ostatnia edycja:
Do góry