basieniak nie słyszałam żeby drób uczulał ale jak moja też tak mało przybiera to pojawiła się sugestia, żeby mleko odstawić to może więcej będzie jadła ale nic to nie pomogło. Kupy moja robi typowo piersiowe. ten zielony kolor to rzeczywiście dziwny
reklama
balkan
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Basieniak, ja nie wiem, czy zielona kupka to źle... a co do drobiu to uczulac chyba nie może, ale zalecają indyka a nie kurczaka - kurczak podobno bardziej "pędzony" jest.... kupki Mateusza są żółte i wodniste....
Marzena, nie tucz dziecka serkami - to sam cukier!Dzieci powinny jeść rzeczy dziecięce.
Maqnio! Tak mocno trzymam kcuki, że trudno mi Mateusza przewijać - daj natychmiast znać!
Co do pieluch to my uzywamy Bella Happy 2 - zaczynaliśmy od Pampersów, ale Mateuszowi odparzają pupę - a Bellę sobie bardzo chwalę...
Ja miałam dziś tragiczną noc, ale nie ze względu na Mateusza, ale pękała mi głowa i myślałam, że mięśnie się owiną wokół mnie.... na szczęście dziś lepiej, choć nadal nie mówię....
Mateusz na razie się opiera zarazie....
Psota - mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejecie!
Wirtualne (bo bez wirusów) buziaki dla 'starych' i 'nowych' Mam!
Basieniak, ja nie wiem, czy zielona kupka to źle... a co do drobiu to uczulac chyba nie może, ale zalecają indyka a nie kurczaka - kurczak podobno bardziej "pędzony" jest.... kupki Mateusza są żółte i wodniste....
Marzena, nie tucz dziecka serkami - to sam cukier!Dzieci powinny jeść rzeczy dziecięce.
Maqnio! Tak mocno trzymam kcuki, że trudno mi Mateusza przewijać - daj natychmiast znać!
Co do pieluch to my uzywamy Bella Happy 2 - zaczynaliśmy od Pampersów, ale Mateuszowi odparzają pupę - a Bellę sobie bardzo chwalę...
Ja miałam dziś tragiczną noc, ale nie ze względu na Mateusza, ale pękała mi głowa i myślałam, że mięśnie się owiną wokół mnie.... na szczęście dziś lepiej, choć nadal nie mówię....
Psota - mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejecie!
Wirtualne (bo bez wirusów) buziaki dla 'starych' i 'nowych' Mam!
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
maqnio trzymam kciuki o aż tyle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i odezwij sie zaraz jak wrócicie ;-)
psotko dużo zdrówka dla was .... a jakie mały ma objawy?
witam nowe lipcowe mamy i fajnie że się udzielacie
em ka oddawaj pogodę taka jesteś
a nico już jest mądra dziewczynka i wiem czym ,,pachnie " gabinet lekarski. gratulujemy wagi i rośnijcie tak dalej
marzenka gratuluję babciu i piękne waakcje was czekają - zdrówka ... co do serków danio i innych podobnych pokarmów u 3 miesięczniaka to dla mnie zdecydowanie za wcześniej .... ja się cykam z jabłkiem a serek to dla mnie jakis hardcore
a zaraz stuknie na 4 miesiączki
teśka powodzenia u lekarza i mam nadzieję że szybko znajdą odpowiedź
dodi heheheheh tak czytałam twoje posty i się zastanawiałam co ci się zapsuło i masz ...komp

a jak bianka?antybiotyk zadziałał?
em ka a może to jeszcze odruch moro?odchyla na bok raczki?
renusia obyście jak najdłużej wytrzymali z cycoleniem zaciskam kciuki
konwalianko, balkan jak się czujecie ? mnie też chyba jakies katarzytsko bierze
wisienka jak tam nasza łyżeczkowa panienka ?
asica.g ehh to się mały namęczył ale za to stópka będzie ok .... oby po wizycie już wszytsko wróciło do normy
wydrusiu miłego farbowanie włosków i prosimy o foto w nowej odsłonie\
edit : balkan już doczytałam o twym samopoczuciu - zdrówka
maqnio trzymam kciuki o aż tyle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i odezwij sie zaraz jak wrócicie ;-)
psotko dużo zdrówka dla was .... a jakie mały ma objawy?
witam nowe lipcowe mamy i fajnie że się udzielacie
em ka oddawaj pogodę taka jesteś
a nico już jest mądra dziewczynka i wiem czym ,,pachnie " gabinet lekarski. gratulujemy wagi i rośnijcie tak dalej marzenka gratuluję babciu i piękne waakcje was czekają - zdrówka ... co do serków danio i innych podobnych pokarmów u 3 miesięczniaka to dla mnie zdecydowanie za wcześniej .... ja się cykam z jabłkiem a serek to dla mnie jakis hardcore
a zaraz stuknie na 4 miesiączki teśka powodzenia u lekarza i mam nadzieję że szybko znajdą odpowiedź
dodi heheheheh tak czytałam twoje posty i się zastanawiałam co ci się zapsuło i masz ...komp

a jak bianka?antybiotyk zadziałał?em ka a może to jeszcze odruch moro?odchyla na bok raczki?
renusia obyście jak najdłużej wytrzymali z cycoleniem zaciskam kciuki
konwalianko, balkan jak się czujecie ? mnie też chyba jakies katarzytsko bierze
wisienka jak tam nasza łyżeczkowa panienka ?
asica.g ehh to się mały namęczył ale za to stópka będzie ok .... oby po wizycie już wszytsko wróciło do normy
wydrusiu miłego farbowanie włosków i prosimy o foto w nowej odsłonie\
edit : balkan już doczytałam o twym samopoczuciu - zdrówka
Hej:-) Ale nadrukowałyście
Basieniak no tak, indyk lepszy od kurczaka, ale niestety jak wszystko, może uczulać. Ja bym spróbowała tej wieprzowiny (wołowiny bym się bała). U nas też rzadkie i zielone.
Konwalianko Nam kupy przelatują górą
Wszystkie pajacyki zalane na plecach
Zmieniliśmy pampersy na 4, ale problem pozostał.
Madzia a jak Twoje zdrówko?
Asica to się Twój synuś nacierpiał od pierwszych dni. Mam nadzieję, że teraz ortopeda powie Wam, że jest już ok.
Maqnio ja też z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Balkan no co to za choróbska. Dużo zdrówka Wam życzę. My na szczęście już zdrowi jesteśmy. Będę próbować szczepić Stasia w piątek, ale tyle ludzi chorych, że strach

Basieniak no tak, indyk lepszy od kurczaka, ale niestety jak wszystko, może uczulać. Ja bym spróbowała tej wieprzowiny (wołowiny bym się bała). U nas też rzadkie i zielone.
Konwalianko Nam kupy przelatują górą
Wszystkie pajacyki zalane na plecach
Zmieniliśmy pampersy na 4, ale problem pozostał. Madzia a jak Twoje zdrówko?
Asica to się Twój synuś nacierpiał od pierwszych dni. Mam nadzieję, że teraz ortopeda powie Wam, że jest już ok.
Maqnio ja też z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Balkan no co to za choróbska. Dużo zdrówka Wam życzę. My na szczęście już zdrowi jesteśmy. Będę próbować szczepić Stasia w piątek, ale tyle ludzi chorych, że strach

Ostatnia edycja:
Renusia
Zaciekawiona BB
jak moja starsza córka miała skaze białkową to musiałam jej odstawić kurczaka i jajka także, niby dziwne ale ponoć tu chodzi o białko.Wiecie co? Ostatnio pisałyście tyle o kupkach i w nocy przy zmianie pieluchy jak mała zrobiła kupkę prawie na moje ręce to tak sobie zwróciłam uwagę, że w zasadzie przeszłam już na porządku dziennym do tego, że ta kupka jest zielona i mocno wodnista a to nie koniecznie dobre jest... No i skojarzyłam, że ostatnia ładna żółciutka kupka buła chyba jak się ta niby krew w niej pojawiła (niby bo badania wykazały że to nie krew) no i wtedy za namową wielu osób stwierdziłam, że to może przez to, że jem mięso wieprzowe i czasem wołowe a nie drób. Więc przeszłam wtedy na indyka i od tamtej pory są zielone kupy i coraz gorzej z wagą... Czy to możliwe, że moje dziecię ma alergię na drób który podobno nie uczula... Chyba od piątku przerzucę się znowu na wieprzowinę (beż wołowiny) i zobaczę... dziwne to ale jakoś wydaje mi się, że może być prawdziwe... słyszałyście o czymś takim??
magia moze za luzno zapinasz pampersy?
Madzia słyszałam o tym ale nie za bardzo mam dostęp...
Magia no właśnie czytałam, że przy alergii na białko może być też alergia na grób... No nic od piątku się przestawię ( wcześniej nie wyrobię się ze zrobieniem wędliny...) Oby pomogło też i na tą wagę...
Już kończę karmić i uciekamy na spacerek i wniosek o becikowe złożyć...
Magia no właśnie czytałam, że przy alergii na białko może być też alergia na grób... No nic od piątku się przestawię ( wcześniej nie wyrobię się ze zrobieniem wędliny...) Oby pomogło też i na tą wagę...
Już kończę karmić i uciekamy na spacerek i wniosek o becikowe złożyć...
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane! :-) u nas nocka super :-) mała zasneło po 19 i obudziła się o 3.30 a potem o 8 :-) szybko mleczko ubieranko i o 9 byłyśmy już w przychodni o dziwo byłyśmy pierwsze
sądziłam że jak na tą godzine to tak troche już będzie osob a tu puściuteńko!:-) teraz zaczęli się schodzić:-) no więc Pyrduś ma:6375g i 63 cm:-) jak to określiła pani od szczepień " ANIOŁ NIE DZIECKO" zaczęła popłakiwać przy 2 ukłuciu ale przy 3 już się rozpłakała na kilka sekund :-) teraz bede wcinać śniadanko i czekać na znajomą :-)Sis :**&&&&&&& za Was! Wisieńko,Balkan,Psocia,Corin,Mailuj,Anulka,Gocha,Magia,Madzia,Renusia i wszystkie których nie wymieniłam witam w tę cholerną jesienną pogode :-)
sądziłam że jak na tą godzine to tak troche już będzie osob a tu puściuteńko!:-) teraz zaczęli się schodzić:-) no więc Pyrduś ma:6375g i 63 cm:-) jak to określiła pani od szczepień " ANIOŁ NIE DZIECKO" zaczęła popłakiwać przy 2 ukłuciu ale przy 3 już się rozpłakała na kilka sekund :-) teraz bede wcinać śniadanko i czekać na znajomą :-)Sis :**&&&&&&& za Was! Wisieńko,Balkan,Psocia,Corin,Mailuj,Anulka,Gocha,Magia,Madzia,Renusia i wszystkie których nie wymieniłam witam w tę cholerną jesienną pogode :-)
Ostatnia edycja:
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
konwalianka - mam na myśłi już poród, dobrze że się w porę zorientowałam na kibelku i przestałam przeć, choć nie było to łatwe, samo się dzieciątko rodziło - oczywiście wpadłam na to później, wtedy nie wiedziałam co się dzieje.
Na szczęście zmieniła się położna i wyciągnęła mnie z łazienki. Urodziłam na łóżku, ale klka minut zwłoki i źle by się to skończyło :-( to tak w skrócie oczywiście
co do nóżki to na pewno szyny jeszcze nie odstawimy ale może tylko w nocy będziemy mogli zakładać
Na szczęście zmieniła się położna i wyciągnęła mnie z łazienki. Urodziłam na łóżku, ale klka minut zwłoki i źle by się to skończyło :-( to tak w skrócie oczywiście
co do nóżki to na pewno szyny jeszcze nie odstawimy ale może tylko w nocy będziemy mogli zakładać