reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrussia ja uzywałam pianki do włosów i ciała Avene http://*********/avene-pediatril-pianka-do-mycia-ciala-i-wlosow-250-ml.html tzn uzywam juz 4 miesiac i nie chce sie skonczyc heheh- bardzo wydajna

wydrusia - ja używam z Musteli szamponu i jestem bardzo zadowolona, bo wcześniej jak myłam włoski mydełkiem to skórka się na główce przesuszała, a teraz jest OK

A Mateusz nauczył się nowej rzeczy: leżąc na pleckach potrafi złączyć rączki na klatce piersiowej :) i tak się za nie trzyma :) wcześniej nie widziałam żeby tak robił.

malamii ja miałam próbki musteli i tez chwale- ładny zapach i delikatne dla skory. Aha nie wiem czy to kwestia szamponu ale mała nie miała ciemieniuchy jak dotąd- a z rączkami malamii to super- moja już tez tak umie-fajnie patrzec jak coraz to nowe rzeczy ucza się, prawda;)?

moja gwiazdeczka juz wykapana spi ,
Silwia Klaudusia tez potrafi łapac sie za raczki i zabaweczki juz siega jak sa blisko , sa coraz madrzejsze te dzieciaczki i takie kochane
Psotka ​jak sie czujesz ty i Dawidek bidulek zas chory jak on łapie te chorubska bidulek

reklama
W Polsce Mustela też jest droga, ale ostatnio trafiłam na fajną promocję i dużo kosmetyków było za pół ceny :) Zapach jest śliczny, baardzo przyjemny, uwielbiam całować mojego szkraba w główkę, i tak przyjemna rzecz jest jeszcze przyjemniejsza :)

Do góry