reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Mika balet dla dzieci w jakim wieku?
Moja właśnie ma kolejna drzemkę. Juz się nauczyłam kłaść ja godzinę przed posiłkiem. najpierw na mnie, a potem hyc do swojego łóżeczka gdy już się wyciszy.
Idę dokończyć zupkę :)

reklama
Hej

U mnie masakra dzisiaj była. Noc w miarę ok ale w dzień nie spała 4.5 godz gdzie u niej nmorma to max do 3 godz z czego prawie 2 godziny się darła ehhh. Nic nie działało. Niby zasypiała i nagle coś ją wybudzało i ryk:/ Straszne to było. Kupy też mamy jakieś dziwne od kilku dni ale dzisiaj po południu to była w większości rzadka z kawałkami (sorki za szczegóły) Obstawiam zęby, bo i lekki katarek miała w nocy, no i ta marudność.
Mam pytanko Julka ma kilka kropek nad ustami i w okolicy nosa. Tylko tu, szczerze to aż tak nie zrwacałam uwagi co jej daję bo je praktycznie wszystko. Zastanawiam się czy to mogą być objawy uczulenia?? Z tym ze nigdzie więcej nie ma żadnych zmian.

Lilla rzeczywiście zupka brzmi smakowicie :)
Katka super że się wybawiłas.
Kum zdrówka życzę :)

Wszystkim życzę żeby dzisiejsze nocki były o niebo lepsze niż wczoraj :)

Lecę do buni :)

Hej :)

Kopę lat mnie nie było.... Niestety jak w święta zaczęły mi się zaległości, tak w styczniu nie nadrobiłam.
A piszę by dać znać, że raczej dalej mnie nie będzie, albo będzie mnie mało, gdyż wznawiam studia i mam nadzieję napisać w końcu pracę i się obronić. Trzymajcie proszę kciuki ;-) i mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wrócić do forum.

Dobry wieczor:-)

Bellina,trzymam kciuki!

Dzien u nas ok, a wrecz nuuda. Oprocz wielkiej klotni z mezem:-/
Dzis ugotowalam obiadek Laurze i bardzo jej smakowal, wiec przechodze ze sloiczkow na gotowane.
Lilla, Ty gdzies pisalas ze zostawiasz Zoli w sloiczku obiad na drugi dzien, blendujesz go? Czy dopiero przed podaniem?
Chyba nie ma roznicy, Tak sie zastanawialam:-/

Ehh, dziecko spi. Ide, bo dzis bez humoru jestem:-(

Ja pierdyle. Mam afte i nie moge sie jej pozbyc! Znacie cos mocnego co mozna kp? Probowalam aftin i gencjane. Nie pomaga :(

Makrela ma focha, bo opieprzylam ja, ze daje dziecku dotykac czajnik... Swiat sie konczy...

Fajny spacer dzis wyhaczylismy. Poszlam z Dasiem i M na marine, na ktora chodzilam z wozkiem latem i jesienia. Piekne slonko swiecilo.

Pozniej pojechalismy do mojej mamy i do tesciow.

Obczailam mm. Chyba kupimy NAN na probe.

Teraz zjem, posprzatam, umyje sie i branoc.

Nagralam filmik jak Adas raczkuje. Kiedys Wam pokaze jezeli chcecie ;)

reklama
Do góry