Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie mnie tez zastanawia, moze to jakas smieciowa? Nie znam sie na tym...kopacz z tego co mi wiadomo to kn dotyzy awansów i przywilejów, ale oprócz niej obowiązuję kodeks pracy i to on reguluje Twoje prawa. Z tego co mi wiadomo, to jeżeli masz umowę o pracę to masz takie same prawa jak inni pracownicy jeżeli chodzi o prawa kobiet w ciąży. Kopacz intryguje mnie Twoja umowa....

.jagódkaSTO LAT:-):-):-):-) szczęśliwego rozwiązania,zdrówka i pieniędzy.
Dziewczyny jak tam wasze spanie?ja szybko zasypiam ale budzę się nawet o 3 rano i nie dam rady spać.
U mnie o ciąży wiedzą od wczoraj teściowie,wie moja mama brat i bratowa i dzieci.Reszta na spokojnie z czasem.W pracy rozniosło się szybko bo zwolnienie b a same baby to ciężko o tajemnice
Śmieciowe jedzonko raz na jakiś czas nie zaszkodzi a połechce podniebienieoczywiście mówię o kilku razach w roku nie tygodniu
Dziś o dziwo bez bólu głowy i mdłości tfu tfu. Za to męczy mnie katar,używam kropli,wapno i rutinoscorbin..
Na skórę polecam nawilżanie,szczególnie,że mamy zimę i suche powietrze.Po prysznicu dobrze oliwkę dziecięcą w mokrą skórę wetrzeć.
kasiula.97 -witaj,napisz coś więcej o sobie![]()