reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

dzięki dziewczyny. jakoś muszę się ogarnąć. święta idą :p

na tym moim świstku z USG jest napisane, że wszystko w normie, więc jeżeli mi to badanie nie wyjdzie to nie zrobię go kolejny raz...

mam napisane między innymi, że kość nosowa widoczna NT=1,4 mm. wyczytałam w necie post jakieś panikary odnośnie tego 1,4 mm i uznaję, że nie powinnam interpretować ŻADNYCH badań w necie ;) dopóki lekarz nie powie mi, że coś jest nie tak, poczekam sobie do porodu...

i tak nie mam już jakiegoś większego wpływu na to, czy dziecko będzie zdrowe czy chore...
Bardzo dobre podejscie jesli idzie o konsultowanie sie z internetem, moznaby oszalec, gdybu wierzylo sie we wszysko', co sie przeczyta.

reklama
Jade na wyniki i po zakupy. Zeby tylko chcialo mi sie tak, jak mi sie nie chce ;)
Od dzisiaj mam podlaczona zmyware, naczynia sie piora, moje rece sie nie bede juz wiecej z garami meczyc :-) myslalam, ze bede z radosci skakac, a ja sie tylko ledwo ciesze ;)

Oj dziewczyny tez mam teraz zmarwienie. Wczoraj sie przytulalismy a dzisiaj boli mnie brzuch. Nie dokucza mi mocno ale jednak. Mimo, ze bylo superfantastycznie, to chyba trzeba bedzie z tym skonczyc. :no:

Lusiu jeśli nie krwawisz to jest ok, ale z seksem w ciąży niestety trzeba ostrożnie.

Dziewczyny co to za czarne myśli przed Świętami? Nie czytajcie głupot w necie. Oduczyłam się, nie czytam, ma być dobrze i już! Nie mam podstaw do tego, żeby myśleć, że będzie coś nie tak.
Koleżanka piekła pierniczki i tak się zaraziłam, że właśnie wyjęłam drugą blachę z piekarnika, pachnie bosko! Nie dostałam nigdzie pisaków lukrowych, kurcze, nie wiem gdzie ja to teraz znajdę:no: Jeszcze jemiołę muszę kupić i warzywka na sałatkę.

Lusiu jeśli nie krwawisz to jest ok, ale z seksem w ciąży niestety trzeba ostrożnie.

Dziewczyny co to za czarne myśli przed Świętami? Nie czytajcie głupot w necie. Oduczyłam się, nie czytam, ma być dobrze i już! Nie mam podstaw do tego, żeby myśleć, że będzie coś nie tak.
Koleżanka piekła pierniczki i tak się zaraziłam, że właśnie wyjęłam drugą blachę z piekarnika, pachnie bosko! Nie dostałam nigdzie pisaków lukrowych, kurcze, nie wiem gdzie ja to teraz znajdę:no: Jeszcze jemiołę muszę kupić i warzywka na sałatkę.

z pisakami może być już ciężko.... ja upiekłam właśnie biszkopt na ciasto, jutro tylko krem dorobię i finito. Na zakupy tez się muszę wybrać, jakies owoce i napoje kupić, ale to dopiero późnym wieczorem, bo teraz nie mam ochoty w tłumach się przepychać z Małym.

no dobra

poddaje się ;) zmieńmy temat na świąteczny :p

uspokoiłam się już...

choinka ubrana, prezenty popakowane. muszę tylko dokupić słodycze i zrobić jakieś małe paczki.

ciasta w tym roku nie piekę, kupię niewielką ilość, bo święta spędzamy poza domem i nie będzie komu tego jeść.

fajnie,że Was mam ;)

Oj biedni Ci nasi mężowie ja tez raczej z tych sprzątnę może na Wielkanoc:) Makota nie masie co stresować ja jestem pierwszy raz w ciąży wszystko jest nowe dziwne wy coś piszecie ja nie mamo tym pojęcia he a nie mówiąc o badaniach dodatkowych wizytach i pappach he.Wyszłam z założenia, że co m być to będzie trzeba o siebie dbać i zaufać lekarzowi nie wujkowi Google. Mi tez wszyscy mówią tego nie wolno tego nie jedz tego nie rób na to nie patrz..:( dlatego izoluje się trochę od rodziny szczególnie tej w troszkę poważniejszym wieku bo już mi takimi przepowiedniami jada, że już mi nerwy puszczają np: nie idź do fryzjera bo dziecku rozumu odejmiesz po prostu żal. Dziewczyny nie martwmy się mamy święta, czujmy się jak księżniczki, wykorzystujmy ile się da naszych księci (nie wiem jak to się odmienia) i cieszmy się z naszego stanu.
Ps.też chciałbym być z wami o ile można na forum.
Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia dużo uśmiechu, pogody ducha i optymizmu:), a będzie jak najlepiej:):*

Witajcie:)

Bardzo mało się udzielam, bo dopadła mnie jakaś "dolina" świąteczna...Mam nadzieję, że to się zmieni i będę z Wami na stałe:tak:

Czytam, że u Was przygotowania pełną parą:-) Ja od rana sprzątam, prawie skończyłam. Teraz jadę na zakupy i zostały mi do upieczenia strucle i sernik. W sumie Święta spędzimy u moich rodziców. Aha i jeszcze mam do upieczenia pierniki:-( Coś mnie brzuch poboluje i chwilę usiadłam.

Niech najbliższe Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki!

Wszystkiego najcudowniejszego dla Waszych rodzin i kruszynek w brzuszkach:-)

reklama
Witam:-)

My juz po ostatnich zakupach:-)

Widze ze wiele was drezy kiepskie samopoczucie! Trzeba znalesc troszke pozytywow:-)
W zeszlym tygodniu ja sie z nim zmagalam ale jest lepiej:-)

Malgorzata to nieciekawie jak te ataki tak czesto sie powtarzaja:-\
I jak znalazlas troche spokoju?

Kurde naprawde mam skleroze!!! Mialam cos napisac paru dziewczyna i wypadlo:-\ bo pare stron bylo do przeczytania:p
Od paru miesiecy kupuje te sama farbe do wlosow i co? Dzis poszlam kupic i okazalo sie ze niepamietam co to za numer wrrrr:mad::mad:

Co do watku to troche niesprawiedliwe...ze beda te co codziennie pisaly...ja sie rzadko odzywalam ostatnio ale mdlosci niestety niedawaly mi normalnie funkcjonowac:-\ ale czytalam was na bierzaco...teraz mam sie coraz lepiej i zaczelam po malu sie wdrazac...ale juz wedlug Was nie nadaje sie:-\ szkoda....

Do góry