reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witam Was wszystkie w Nowym Roku. Zycze wszystkiego najlepszego!!!

My wczoraj ratowalismy moja siostre bo zaciela sie w domu. Klamka jej sie zablokowala i trzeba bylo wzywac slusarza o 22.30.
Siostry poszly na impre a my z M i siostrzencem odpalilismy rakiety a po polnocy gralismy do drugiej w monopol milionerzy.:-)

czytałyście kobietki?
Tragiczny sylwester w Łodzi. Zmarła kobieta w ciąży
nóż w kieszeni się otwiera!! jak można sie tak nawalić w ciaży

Nie mogę zrozumieć co takie panny mają w głowach. Jak leżałam w 6 tyg. na patologii ciąży, to była tam jedna dziewczyna, która też miała krawienia, z tym, że była w 9 m-cu i już lada dzień miała rodzić. Cały czas narzekała, że jej dziecko takie małe, a wymykała się z sali i jarała fajki na dworze. Po prostu brak słów.

witajcie w Nowym Roku:-)

Kobieta bezmyślna,dzieciaczkowi sił życzę. Jak rodziłam synka to też leżała ze mną dziewczyna paląca,paliła co godzinę,po porodzie dziecko płakało kilka dni,non stop.Wszyscy w szoku,nie wiadomo o co chodzi,mamusia święta i nie paląca nagle. Przyznała sie że paliła całą ciąże,lekarz kazał/zasugerował jej zapalić i przystawić dziecko,uspokoił się i spał.to jest tragedia co matki fundują swoim dzieciom.:no:

Czekałam petard i padłam 23:) byliśmy tylko z dziećmi,kameralnie i w piżamkach:)

Cześć KOCHANE życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2014, aby był pełen dobrych wiadomości, a lipiec w szczególności obfitował w szczęśliwe zakończenia tych 9-io miesięcznych podróży:) życzę także dużo, dużo zdrówka dla każdej mamusi i jej maleństwa:) la luna trzymam mocno kciuki za Was i dobre wiadomości. Ja dziewczyny wczoraj rzuciłam się na paczkę chipsów, którą kupiliśmy do oglądania filmów na Sylwka. Dostałam mega mdłości i o 22 pół przytomna poszłam spać. Mój mężulek o pół nocy obudził mnie i złożył mi życzenia po czym poszłam spać dalej. Nawet nie otworzyliśmy Piccolo. A na chipsy przez kolejne miesiące nie spojrzę:)

Witajcie,
U nas Ola sie obudziła od huku petardy koło 0:30 i musiałam z nią leżeć do 2 prawie, bo usnac nie mogła....goście poszli koło 3, a ja dziś padnieta...chyba też od oparów od męża.... No i nowy rok przywitał mnie znów mdlosciami i wymiotami....buuuu....

witam
ciesze sie ,ze spedzilyscie milo czas ,my tez mielismy udany wieczor ,zaprosili nas sasiedzi z dolu,bylo dobre jedzenie,poznalismy nowych ludzi i nawet Basia miala do zabawy 3-letniego kolege,po 2 giej bylismy juz w lozkach.......o 6,30 obudzilo mnie siku i bol w plecach pomyslalam ,ze to nerka ale niestety to byl skurcz :-(zaczelam krwawic jak przy okresie ,pojechalismy do szpitala mamy jakies 20km,po badaniu i USG brzusznym i dopochwowym diagnoza taka:zagrozenie poronienia,oszczedzac sie nie dzwigac malo chodzic ale lezec plackiem nie musze,dostalam progesteron dopochwowo i mam czekac do wizyty do 10tego chyba ,ze bede mocniej krwawic lub dostane boli to mam leciec do szpitala:-(to badanie niestety potwierdzilo wynik przeziernosci:no:niewesolo zaczyna mi sie rok:no:

reklama
La Luna oszczędzaj się, jak krwawisz to nie ma żartów i lepiej leż plackiem ile się da, bo lekarze mogą lekceważyć, a na pewno Ci to nie zaszkodzi.

Do góry