reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Tynka to się jeszcze nasłuchasz bo ile nas tyle porad i jedna mądrzejsza od drugiej :-D:-D jeszcze jest sporo czasu, by zapoznać się z tematem ;-) nie martw się na zapas.

Sokoja no spę. Ja mam zespół drażliwego jelita i ze względu na ciążę musiałam odstawić leki i tylko no spa mnie ratuje - zalecona przez lekarza, spokojnie można brać też jak ogólnie brzuch boli.

pola to Ci powiem, że ten nasz captiva wytrzymały jest i ma jedną z większych gondolek. Polecił mi to facet w sklepie, bo jak Małego urodziłam początek października to całą zimę przejeździł no i początek wiosny. Jak chyba miał 7-8 miesięcy to do spacerówki Go dałam i też super się spisywała. Jedyny minus to ten wózek przynajmniej jak dla mnie strasznie ciężki jest.

O, to super ze go zachwalasz. Zuzia tez sie urodziła w październiku dlatego zależało mi na większej gondolce, ale... nie było nam dane go przetestować :(
Wiem ze jest ciężkawy, i to był jedyny minus, ktory sprawiał ze do końca sie wahalismy, ale w rezultacie go kupiliśmy i wierze ze bedziemy z niego zadowoleni.

Pola ja też zachwalam :-p to prawda, że ciężki i sporo się namęczyłam by go znosić i wnosić po schodach jak mieszkaliśmy w bloku. Jednak wygodny i dobrze się prowadzi. Teraz mamy domem więc problem ze znoszeniem mi odpadnie przynajmniej.

tynka spokojnie zdążysz ;-) a jak jeszcze Mame masz na miejscu to już w ogóle luksus. Z moich okolic tez parę dziewczyn rodziło w BB i zadowolone, ale one w tej klinice jednego dnia czy coś takiego.

Katka a orientujesz się ile max możemy brać takich tabletek dziennie? To nie jest moja pierwsza ciąża, ale w poprzedniej nie miałam takich dolegliwości.

pola domyśliłam się, że nie miałaś możliwości przetestować... <tuli>

Ostatnia edycja:
Sokoja powiem szczerze nawet nie wiem gdzie ta klinka ale jest ich tyle w bb że cięzko wszystkie znać ;) a Ty skąd jesteś jeśli można spytać ?:)gdzies blisko nas ?
Katka masz racje tyle tutaj można porad uzyskać jakich się tylko nie che :) nie będę sie martwić ;)

Sokoja niestety nie wiem, nie pamiętam a w pierwszej ciąży brałam. Staram się jak najmniej. Espumisan też brałam ale lekarz kazał no spe. Nie umiem Ci odpowiedzieć na pytanie, trzeba lekarza spytać. Aż sama się zaciekawiłam i spytam przy najbliższej okazji.

reklama
Do góry