blueberry jak rodzinka zareagowala na wiesci swiateczne?
Kum powodzenia z szefem. Prawda jest taka, że jak będzie chciał to Ci przedłuży na stałe, jak nie to do porodu masz zawsze umowę. Nic nie poradzisz, wszystko zależy od szefa. Ale jak będzie z włym humorze to odpuść, bo ja już znam swoją szefową że ledwo na nią spojrze to wiem czy warto jakiekolwiek tematy poruszać czy omijać z daleka.
minisia też się uśmiałam z tego 5dniowego tygodnia. U mnie zapłodnienie też było szybciej niż książkowo więc ustawiłam OM na 1.10 zamiast na 4.10 i mam póki co suwaczek zgodny z ush z 9tyg, z usg sprzed dwoch tyg wiem ze jest juz i tak 3dni do przodu, ale zmienie sobie jutro po kolejnym usg i suwaczek będę miała ta czasie. Jutro moja pierwsza oficjalna wizyta w maternity hospital i to z tych pomiarów będą wyzanczać datę porodu i resztę wizyt. także myślę, że termin OM już przestaje być taki ważny.
tynka123 ja teraz mam bóle z racji rozciągania się więzadeł i macicy. Ale jak się zerwe albo szybko coś zrobię to też mocno zakłuje więc myślę ze nie masz się co zamartwiać tylko zwolnić tempo
ada,- wieki Cie nie było, wydaje mi się, że w 2 tygodnie kiedy malec urośnie ze 2-3cm to chyba aż tak dużej różnocy w wyniku nie będzie. Ponoc im póżniej tym zanika więc jak będzie nisko to chyba powinno być dobrze.
minisia różnica polega na tym czy mówimy o ciąży czy o płodzie. Płod ma m.w. dwa tyg mniej jak trwa ciąza. Ale widze ze jagódka wyjaśniła.
U mnie objawowo mdłości, ból krzyża, prawdoporobniw zgada, zmęczenie, uczucie jak balon zamiast brzucha.
Witam nowe mamusie
Jutro wizyta na 16

Tylko rano do pracy i od razu do szpitala