kopacz
Mummy :)
A ja dzis bede miala rybke w ziolach
mniam mniam.kocham rybki.mam nadziejr ze moje dziecie nie bedzie tak wybredne jak mamusia 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
) i skuteczności. Zastanawiałyście się, Dziewczyny, czy chcecie i będziecie szczepić swoje dzieciaczki? Wiele osób nawet nie bierze pod uwagę tego, żeby NIE szczepić, ale jest wiele, na prawdę WIELE powodów do tego, żeby tego nie robić albo opóźnić kalendarz szczepień lub szczepić wybiórczo, tylko na niektóre choroby. Słyszałyście o nieporządanych odczynach poszczepiennych (NOP), krzyku mózgowym, nieutulonym płaczu czy obrzękach mózgu, które mogą powodować astmę, padaczkę, autyzm, cofnięcie w rozwoju?