Witajcie mamusie!
Nadrabiam wątek.. Troche mi to zajmie , ale nadrabiam.
Kropkacom witaj w naszym gronie, rozgość się, no i oczywiście gratulację kolejnej ciąży!
Co do suchej skory, nigdy nie narzekałam, ja mam mieszaną cerę, na ręce nie narzekam, no chyba ze po myciu garnków, lub sprzątaniu to wtedy muszę krępować, u mnie sprawdza się Nivea soft, lub neutrogena. Co mnie ostatnio zaskoczyło to kosmetyczka w PL powiedziała ze prawa stronę policzka/twarzy mam wysuszoną.. Wiec kupiłam garnier, krem różany, do suchej skory, powiem Wam jest różnica.
A może na Wasze pękające skorki i piekące suche placki, jakieś domowe sposoby? Np. Kąpiel w oliwie z oliwek?
Tu polecam tą stronę :
http://drogerielaboo.pl/ukryte-porady/280-sposoby-na-piekne-dlonie-domowa-fabryka-kosmetykow jeżeli macie czas, podczytajcie, moze Wam ulży kochane.
Ninja_muffin mi z ostatniej wychodzi termin na 6 lipca, z pierwszego usg (13tc) pokryła sie ta data, jak byk 6 lipca.
Haust mam nadzieje ze powrót tych mdlosci to tylko na chwilkę u Ciebie. A ci do suchych lydek, i że po balsamie Cię swędzą, moze masz uczulenie na jakiś składnik w nim lub jeżeli nie, to moze skóra sie juz do niego tak przyzwyczaiła, ze teraz swędzi, po użyciu?
Małgorzatkar posałaś o leniwych, że Ola miała w żłobku, smaka mi narobiłaś

a
tez ani twarogu, ani ziemniaków.
Ada - ja tez robię zupę na 3-4dni bo duży gar tak jak u Jagodki,

no a drugie danie to mam na 2 dni, bo potem to juz nie smakuje tak jak pisałaś.
La luna, jest mi strasznie przykro z powodu Twoich wyników, jestem myślami obok, i przytulam mocno!
Makota89 ja tez czekam na usg, masz tydzien po mnie, jeżeli malenstwo nie wywinie nam psikusa, to tez sie dowiemy co tam w środku puka.
Ja sie śmieje, bo wszyscy na chłopaka stawiają, postanowiłam zrobić mały torcik w dzien jak sie dowiemy (z niebieskim albo różowym marcepanem) i napiszę, że chłopak albo dziewczynka.

Czekam jak na szpilkach na to Usg czy wszystko jest dobrze.
Venus kciuki za wizytę! :* pisz szybko po wizycie czego sie dowiedziałas, i jak malenstwo sie czuje!
Jagódka Amol jest dobry na bol głowy, mi uśmierzył bol ostatnio, moze spróbuj?
Pola ja czasami mam taki bol krótko trwały, jak pęcherz jest za pełny właśnie po wypiciu dużej ilości płynów. A moze to jak mówisz brak magnezu. Ale nie doradze w tym bo ja nie biorę.
Tyle nadrobiłam kochane, telefon aż mi świruje bo tego co pisze to nie widzę. Za błędy przepraszam, pisze z telefonu, wiec mogą się pojawiać
Ściskam Was mocno!!!!