Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja przytyłam 2 kg w trzy tygodnie, więc i wy zaraz urośniecie.
M poszedł na dwójkę do pracy, przynajmniej nie będzie widział jak płaczę. Ciekawe czy maleństwo będzie placzliwe przez te moje nastroje![]()

Dzisiaj z M. spędziliśmy cały dzień (dosłownie!) na chodzeniu po sklepach IKEA, BRW, Agata i jakieś dwa inne. Szukaliśmy mebli do kuchni, salonu i sypialni. Później poszliśmy dobierać parkiet do frontów, kolorów ścian i blatu kuchennego i polegliśmy. Wiemy już ostatecznie jaki będzie układ kuchni teraz szukamy inspiracji kolorystycznych/wykończeniowych.
Długie chodzenie dało mi trochę w kość, plecy bolą okropnie. Czas odpocząć.
(...) Dziś czuję się kiepsko. W łóżku kręciło mi się w głowie tak, jakby ktoś robił ze mną drifty na śnieguwstałam zwymiotowałam, położyłam się, zwymiotowałam, położyłam się, wymiotowałam i uznałam, że kłaść się nie będę.
Mam też dziwne uczucie w brzuchu, Nie wiem czy to kwestia tego, że marzy mi się poczuć ruchy Kruszyny, czy faktycznie coś tam się już dzieje
Miłego dnia
![]()

Hej :-)
.jagódka dobrze, że impreza się udała. Na następną (której zresztą już nie zrobisz :-)) zaproś ciężarne - jedzenie na bank całe zejdzie![]()