reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Kubusiowata- Ja też mam tak przed każdą wizytą, że się tak denerwuję.. A w dzień wizyty juz 2h przed się denerwuję. Ale jestem pewna, że z Twoim bobaskiem wszystko ok:)! Zazdroszcze wizyty! Ja mam dopiero 18.02.. Ja już poznałam płeć i będzie chłopak.. Mam nadzieję , że plan się nie zmieni bo już przyzwyczaiłam się do tej myśli:p

reklama
witam nową mamę! Niestety taki obowiązek moderatora, więc nie bocz się na Malgorzatkar;-) Poza tym bycie nowym nie zwalnia z czytanie regulaminu forum:tak: Zazdroszczę, że znasz już płeć, mam nadzieję, że też ją poznam w tym tygodniu.
My wróciliśmy właśnie z kina, byliśmy na "Pod mocnym aniołem", hmm..mocne kino. Daje do myślenia, cieszę się, że go zobaczyliśmy.

Witam nowa mame :)

Ja sie dzis martwie poki co caly dzien nie czulam maluszka :(

Jak wam minela niedziela kochane mamusie? Mi leniwie a na koniec moj upiekl domowa pizze byla pyyyyszna :)

Cześć dziewczyny:-)

witam nową mamę

minisia- u mnie niedziela minęła też leniwie, byliśmy na obiedzie u teściów, a tak to w domciu. Chodzę cały dzień i podjadam...

jagodka- mnie wczoraj M zabrał do kina na ten film i mnie się wcale nie podobał, w tym roku pochowałam tatę, który był alkoholikiem i dlatego nie ma go już z nami i jakoś mnie zdołował ten film :-(

w ogóle to nie pamiętam kiedy polski film zrobil na mnie dobre wrażenie

w

Witam nowa mame :)

Ja sie dzis martwie poki co caly dzien nie czulam maluszka :(

Jak wam minela niedziela kochane mamusie? Mi leniwie a na koniec moj upiekl domowa pizze byla pyyyyszna :)

Mnisia ja tez od 3 może 4 dno tak bardzo mało czuję ruchy:( i dzisiaj mężowi pokazuje że brzuch znowu twardnieje i akurat mały dwa razy puknął ze on poczuł więc troszkę mi ulżyło, także wiem co czujesz.
Pizzę robiłam wczoraj domowa zawsze dobra:)

Witam nową mamusię:)

u nas też leniwa niedziela :-)
nawet jedzenie zamówiliśmy bo nam sie do sklepu nie chciało jechać:zawstydzona/y:

Dziekuje za slowa pocieszenia mam nadzieje ze wszystko ok

Doti my czesto zamawiamy jedzonko ale w srodku tyg kiedy z pracy wracam I mam lenia ;)

Angelika zazdroszcze moj juz tak czeka zeby poczuc ruchy ;)

ja w pierwszej ciąży w 15 tyg dowiedziałam się że będzie chłopak a tym razem niestety miałam usg w 13 tc i było za wcześnie żeby coś zobaczyć.... teraz pozostało mi czekanie na połówkowe usg.... witam nową mamusię.... i koleżankę po fachu ja również niegdyś pracowałam jako niania a od kilku lat w przedszkolu...

ja się nie denerwuje wizytą a wręcz przeciwnie cieszę się z każdej i nie mogę się jej doczekać żeby tylko się dowiedzieć że wszystko jest ok....

teraz mam tylko lekkiego stresa bo w tym tygodniu mam wynik krwi z badania genetycznego.... na usg wszystko wypadło ok ale jeszcze czekam na ten wynik testów PAPPA....
któraś z Was je robiła?????

jagódka a chciałabyś chłopca czy dziewczynkę????

mnisia i jak ruszyła się kruszynka??? nie martw się wszystko na pewno jest ok

kiedy poczułyście pierwsze ruchy bo ja już się nie mogę doczekać???

doti to faktycznie mieliście leniwą niedzielę ;-);-) fajnie

ja dzisiaj robiłam placki z piersi z kurczaka....

spokojnej nocki....

Seorise, więc inaczej na to patrzysz. Ja patrzę na bohaterów z politowaniem, dla mnie tacy ludzie są strasznie słabi.. Ale jeśli ktoś pomyśli nad swoim życiem gdy to zobaczy to chwała Smarzowskiemu za taki film.
Elza, wszystko mi jedno,ale wiedzieć już bym chciała.

reklama
Elza tak wlasnie polozylam reke I kopnal az lzej na sercu I usmiech na twarzy mam :) a moj znow strzelil focha ze on nic nie czuje;-)

Do góry