Cześć Kochane jak ja się za Wami stęskniłam

witam wszystkie nowe mamusie

Dzisiaj za mną pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniowym przeziębieniu. U mnie dzisiaj - 7, do pracy chodzę w kurtce mojej mamuśki

z rozmiaru xs wskoczyłam do L nie mam żadnej luźnej kurtki a brzuszek zrobił się taki wystający

wszystko mnie opina:0 byle do wiosny
Angelika2014 i małgorzatkar ale zrobiłyście mi smaczek na pizzę chyba zamówię bo dzisiaj nie mam siły na gotowanie.
Seoriose ja byłam z tych co to nie chcą znać płci aż do porodu. Jednak czytając jak jedna po drugiej przekazuję kto tam mieszka w brzuszku, stwierdziłam nie dam rady też już chcę wiedzieć. Mój mż śmieje się że mam licencje na decydowanie

bo już zacisnął ząbki że jakoś przetrzyma do porodu i zaczeka na info kto jest w brzuszku a tu bach jednak będziemy pytać o płeć

Makota89 mój mż zawsze ze mną wchodzi na usg, w pierwszej ciąży nie było mu dane zobaczyć naszego maluszka. Poroniłam na 2 dni przed kolejną wizytą na której mż pierwszy raz miał zobaczyć nasze dzieciątko. Od teraz zawsze ze mną idzie i nie wyobraża sobie tego inaczej. Jak pierwszy raz doktor pokazał nam naszego dzieciaczka i wł serduszko mż miał łzy jak grochy na policzkach a uśmiech nie schodził mu przez cały wieczór z twarzy

A ostatnio widzieliśmy jako kruszek ssał kciuk po prostu bajka

Ewa66 tak jak pisała elfit o lampie. Kupiłam jak ostatnio mnie złapało przeziębienie i ból zatok. Spróbuj przecisnąć przez praskę czosnek. Rozdrobniony zawiń w chusteczkę lub watę. Takie tamponiki włóż do nosa piecze i boli ale wytrzymaj, ja się tym ratowałam jak zapchało mi zatoki. Rano i wieczorem inhalację z majeranku z sodą oczyszczoną. lub z rumianku, kup wodę morską ale taką hipertoniczną. Może zmień laryngologa ja tak zrobiłam żałuję że wcześniej tego nie zrobiłam.
Czy używacie poduszki dla ciężarnej? Zastanawiam się nad jej zakupem. Może mż podrzucę jako sugestię na prezent na Walentynki, mało to romantyczne ale może skuteczne.
Kiedy macie usg połówkowe? Pozdrawiam wszystkie bardzo ciepło
A zapomniałam napisać, w pracy wszyscy mieli oczy jak 5 zł widząc mój brzusio, bo tylko szef i dziewczyna z kadr wiedzieli o mojej ciąży:-)