reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

teraz to ja też mam smaka na babeczki:-) fajne te bujaczki, te wszystkie akcesoria są urocze, ale strasznie kolorowe, boję się, że moje mieszkanie będzie wyglądało jak cyrk... zwłaszcza, że planujemy łóżeczko turystyczne zamiast zwykłego

moja mama właśnie dzwoniła z lidla, chyba jednak się załapię na jakieś ciuszki:-)

reklama
co do bujaczków-leżaczków to nie miałam i to z premedytacją ;-), nie pamiętam która pisała, ale nas na szkole rodzenia tez uczulali, żeby nie kłaść dzieci, bo to jest bardzo wygodne i później wykorzystuje się to w nadmiarze. Więc żeby mnie nie kusiło, to nie kupowałam i wszystkim mówiłam że nie chcę. Poza tym, tak jak pisała Undomiel nie chciałam, żeby moje mieszkanie wyglądało jak małpi gaj :-D. To tak ode mnie, ale nie mówię, że to nie fajna sprawa, żeby na chwilę bąbla tam dać.

Zakupy tak jak piszecie rozłóżcie sobie, bo potem finansowo i czasowo można się nieźle zdziwić. Ja już pobuszowałam na wyprzedażach i dokupiłam parę nowych bodziaków z krótkim rękawkiem, bo Synek z października więc w 90% bodziaki i ubranka z długim rękawkiem. Niby mam mieć drugiego Synka, ale i tak kupuję uniwersalne, bo potem łatwiej komuś podarować czy tez sprzedać.
Ręczniczki lepiej z tym kapturkiem niż szlafroczek - wygodniej.

Powodzenia na dzisiejszych badaniach.

No i chyba ide zrobić przez Was babeczki ..... :-)

też tak macie, że zobaczycie dziewczynę z gofrem i macie na niego ogromną ochotę, reklamę płatków i już ubieracie się na zakupy? Ja dziś na wątku zakupowym przeczytałam galaretki zamiast getry (wiem trudno pomylić) i teraz choruję na galaretki w czekoladzie:-)

ktoś pisał o walentynkach, ja tak nie przepadam za takimi importowanymi świętami, ale każdy pretekst jest dobry żeby wyłudzić prezent od męża;-) chociaż pomysłowy ani nawet domyślny to on nie jest to w zeszłym roku mnie zaskoczył i zabrał na obiad, więc liczę, że teraz też się wykaże:-D

Witajcie dziewczynki. Szczęśliwie intensywny weekend już się skończył i od razu jakoś tak spokojniej i leniwiej. Ja mam dzisiaj Dzień jedzenia absolutnie Wszystkiego i całkiem mi z tym dobrze. O ile od początku moja waga ani drgnęla to dziś chyba nadrabiam ;-) była i fasolka i Kisiel i drożdżowka, a teraz dobijam się Maślanką :-D pozdrawiam wszystkie Mamusie które mają dziś wizyty, dajcie znać jak poszło

Elifit, gratuluje córeczki!

Undomiel, mój maz dzis kupił galaretki w czekoladzie ale ja nie lubię i nie mam na nie ochoty. Za to gofra bym wciągnęła bez zastanowienia! Z bita śmietana! Mniam!

Jutro mamy echo serduszka naszego malenstwa. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

reklama
ewa super że bakterie znikają....oby za tydzień już ich nie było wcale....

ja nie miałam leżaczka i jakoś daliśmy radę ale teraz nie wiem czy nie kupię ... BRIGHT STARTS Leżaczek Małpka do 9 kg skl WWa (3880288673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten wygląda całkiem fajnie

babeczki - no Wy wiecie jak zrobić smaka....jutro i ja chyba coś zrobię anastazi jagodowe to jest to!!!!!!
o i gofra też bym zjadła

elefit super....gratuluje Zuzi

pola&&&&&&& żeby wszystko było ok na badaniu serduszka maleństwa

Do góry