reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

dziewczyny, doradźcie czy w pon spokojnie mogę iść na połówkowe, czy przełożyć znów? wydaje mi się, że mogę, no i to tak naprawdę jedyny dzień, kiedy mojemu M pasuje bardzo dobrze, w pozostałe niekoniecznie, a chciałby być koniecznie...

reklama
Malgorzatkar, mozesz :) zwłaszcza ze ciaza wg USG jest starsza to tym bardziej. No i dobrze miec wsparcie męża podczas badania :)

Ja tez wrocilam z zakupów. Były bardzo szybkie. Chyba miałam potrzebę wydania kasy bo kupiłam sobie podkład i puder z wysokiej polki... Śmiać mi sie chce bo teraz przeciez jestem na L4 i mój perfekcyjny makijaż bedzie idealnie pasował do piżamy i dresów :)

Jagodka a dzieki, dzieki... Pekam z dumy :D
Malgorzatka wydawalo mi sie, ze polowkowe mozna robic od 18 do 22 tc. Ja poszlam w niepelnym 20 i albo lekarz nie mial czasu na polowkowe, albo poprostu wolal odlozyc to na pelny 20 tydz. 4d proponowal w 24. Pewnie na kolejnej wizycie po polowkowej pojde na 4d.

Jestem troche zla, bo to polowkowe mam 21.02 na 15.00 i moj M nie zamierza sie tam pojawic. Nie wiem czy nie odczuwa takiej potrzeby czy ma takie widzi mi sie. Nie wnikam. Jego strata...

no mi też się wydaje że w miarę ok ten termin, chcę 4d, ale tak dodatkowo tylko, zresztą, jak nie przełączy na 4d, to będę miała czas znaleźć prywatnie później :p teraz mi zależy na usg u tego właśnie lekarza, bo jest jednym z najlepszych, wszędzie słychać, że to wybitny specjalista, że jak on wad nie znajdzie, to znaczy, że ich po prostu nie ma

Makota, kurde, bo te chłopy to też są... kopnąć go w tyłek zapracowanego jednego i tyle... zrób teatralnego focha, może go ruszy, no chyba że naprawdę w pracy ma urwanie głowy i po prostu nie da rady

Ostatnia edycja:
Ja byłam na polowkowym (+echo serca) w 19t 5d, ale wg USG ciaza wyszła młodsza o ok 4 dni i lekarz nie miał zadnych zastrzeżeń, a badał mnie najlepszy specjalista w województwie.

Powiedzial, ze nie dostanie wolnego, a nawet nie zamierzal o to wolne zapytac... Jak mi sie uzbiera to sobie z nim porozmawiam. Dziwie sie jemu, bo ja bylabym ciekawa jak dziecko wyglada, czy jest zdrowe, jak bije mu serduszko i jakiej jest plci. Jego strata.

Na 4d tez go nie zabiore, bo tez nie zapyta o wolne albo o wczesniejsze wyjscie z pracy, nie wyrobi sie i nie zobaczy...

reklama
Do góry