Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
karola slicznie![]()
Ehh nie mam cos humoru chyba ta praca mnie przytlacza![]()
My remont robiliśmy na dole 5 lat temu, a górę zrobiliśmy (ze stanu surowego) jak Klaudia miała pół roku. Dół już się kwalifikuje do malowania - szczególnie salon, gdzie jedna ze ścian np jest oblana szampanemdobra impreza była
![]()
ja zostawiłam taką pamiątkę w mieszkaniu brata. NNie mam numeru ani do gina, ani do poloznej :/ wizyte mam za tydzien. Mialam miec w piatek, ale przelozylam i na piatek nie ma juz wolnych miejsc. Jak do wieczora nie minie to pojde sobie do innego lekarza a w srode normalnie na usg polowkowe :/
Ja cię kręcę! Szafa marzenieszkoda że nie mam aż tyle miejsca żeby taką wstawić. W końcu wszystko bym pomieściła.
Masz podobny układ salonu do mojego i układ mebli będziemy tez podobny mieli po remoncie, tylko jeszcze kuchnia będzie za stołem w lewo.![]()

więcej już nie liczyłam bo ogrom wpakowanych pieniędzy szczerze mnie przeraził 

no i ten porządek :-)
mój synek też ma 3-skrzydłowe okno + drzwi balkonowe i też od południa - mamy szare ściany i 1 w zielono-błękitne pasy i jest fajnie ;-)