reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej.
Ja nogi maszynka bo depilatora nie mam. Może poproszę m o prezent na dzień matki ;) na razie problemu nie mam.
A jak u was z rozstępami? Bo ja właśnie zauważyłam że pojawiło się kilka na prawym udzie :/

reklama
Mi po depilatorze strasznie włoski wrastały:( więc zostaje maszynka. Okolice bikini na macanego :)

Elifit ja mam na boczkach::) taki drobne białe ale nie mam pojęcia czy już były czy się pojawiły bo na to nie zwracam uwagi:)

Hej.
Ja nogi maszynka bo depilatora nie mam. Może poproszę m o prezent na dzień matki ;) na razie problemu nie mam.
A jak u was z rozstępami? Bo ja właśnie zauważyłam że pojawiło się kilka na prawym udzie :/

Robia mi sie na boczkach i mam juz na piersiach, ale te z piersi sa raz mniej ,raz barsziej widoczne.

Siedzialam dzis na dzialce. Raz slonce, raz wiatr, raz cien i teraz mam kaszel :/ zrobie sobie syrop z cebuli. Mam nadzieje, ze pomoze, bo zwykle mam problem z wyleczeniem kaszlu :/

Rozstępów nowych JESZCZE nie mam:-p Ale w tamtej ciąży 97% tych co mam pojawiło się..po porodzie jak już zeszło to co miało zejść:sorry2: a już się cieszyłam, także teraz radości przedwczesnej nie będzie:-p

Ja sie boję, że na brzuchu zaraz zacznie mi skóra pękać :/ bo juz mnie boli w okolicach pępka i taka delikatna, cienka skóra tam się zrobiła :-(

Depiluję nogi maszynką, jeszcze daję radę, bikini tez na macanego ;-)

ka.wo dzięki, kurde, wczoraj byłam w leroy i nawet mi z głowy wyleciało, jak sie dowiedziałam, że truskawek nie mają jeszcze... bo tak mnie zainteresowała ta trawka, balkon ma zimne płytki, a by człowiek sobie wyszedł, na podusi posiedział z Olą i się pobawił w ulubioną zabawę Oli, czyli gotowanie i puzzle :)

Ola śpi u siebie, M idzie spać, bo stwierdził, że teraz będzie pracował w nocy, żeby więcej czasu z nami spędzać, obejrzę project runway no i też spać...

Cześć:)
U mnie dzisiaj totalnie leniwy dzień:/ Kompletnie nic ciekawego sie nie działo troche sobie poczytałam zrbiłam obiad i w sumie tyle. Resztę dnia robiłał na drutach i patrzyłam w tv:/

Co do depilacji to ja używam maszynek jakoś jeszcze daję radę. Okolice bikini też robię na tzw "czuja". Jakoś mi to wychodzi :). Paznokcie u stóp obcinałam wczoraj ale czuję że następnym razem może być juz cięzko:/
Rozstępów jeszcze nie mam ale po tym co napisała Jagódka to już sie tak nie ciesze bo wszystko się może zdarzyć:/:/

Undomiel ja ma takie twardnienia brzucha własnie jak zaczynam chodzić więcej... wcale nie muszą być to jakieś długie spacery nie wiem dlaczego tak sie robi, biorę magnez i nospę... no cóż zobaczymy co będzie dalej.

Witam,
My dziś kupiliśmy skrzynki i posialiśmy pomidory, pierwszy raz, ciekawe co z tego będzie :)
Kupiliśmy też szklarnię do ogrodu, ale złożymy dopiero w maju, jak nasze krzaczki będą na to gotowe ;-)

Co do depilacji to od roku się zbierałam na laser i nie zdążyłam się zebrać :rofl2: więc zostaje mi maszynka.

reklama
Ehh przez tą zmianę czasu moje dziecko jeszcze nie śpi :/
Ta trawa dobry pomysł. Ja też na balkonie mam stare linoleum i nie wyjdziesz bez kapci. A latem zawsze basen z Aru rozkładamy.

Do góry