reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2014

reklama
premium to te białe? to nie, ja pisałam o żółto-zielonych niemieckich, też mają siateczkę. dla mnie te białe były niedobre, śmierdziały, były jakieś wielkie i sztywne, wolałam te niemieckie zwykłe

Angelika za 3 dni zaczynasz. Przyjmuje się, że skończony 27tc to 3 trymestr (ale to niedokładne, bo właściwie to powinno się 40 tygodni podzielić na 3 i wyjdzie 13,3 tygodnia na każdy trymestr czyli jakieś 13,2tc to koniec 1 trymestru, 26,4tc t koniec 2 ttrymestru no i od tego momentu do końca masz 3.

Dziękuję bardzo:)

a czy wszystkie pieluszki papmers 1 mają to wycięcie na pępek? to jest istotne w ogóle?

chciałam przy okazji zapytać, czy do szpitala i na okres karmienia piersią zmieniacie żel do mycia ciała na jakiś bezzapachowy?

nie jestem pewna czy rabat rossmannowy dotyczy pampersów new born, mleka 1 itp...

pampersy nie mają wycięcia, ale to nie problem, po prostu podwijasz pieluszkę i już

ja żel do mycia miałam taki jak zawsze, tylko do rany po cc biały jeleń

czesc dziewczyny:)pamietacie mnie troszke?

dawno mnie nie bylo.....sama nie wiem czemu......nie siedzialm na necie 2 tyg :szok:ale czasu wcale nie przybylo,mieszkanko jakos nie lsni,a prasowanko czeka...'wiec powod chyba jeden:LEŃ
confused.gif.pagespeed.ce.czZnOsaR0l.gif

u nas jkaos leci,ja rosne i rosne
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
,w czwartek bylam na wizycie,płec nie potwioerzdona:-(ale z dzidzia wsio ok,wazy 880 g:)do nast wizyty mam zrobic glukoze.

dzieciaki zdrowe ale bardzo nieznosne ,kłoca sie ostatnio non stop,rywalizuja ze soba,noo trace cierpliwosc powoli
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

ciesze sie barzdo z ładnej pogody,uwielbiam WIOSNE:))

wczoraj bylismy na wystawie lego w Łodzi,dla mnie super,niezłe budowle
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

spojrzalm ze mam ok 100 stron do nadrobienia ,chyba nie dam rady:no:

miłego dnia:)

o jakich rabatach piszecie?

reklama
Żółte pampki, białych nie lubię:no: Pampers nie ma wycięcia - wycięcie mają happy - na Klaudię były i tak za duże, więc trzeba było je odwijać. Co istotne odwijamy pieluszki - u chłopców do środka, u dziewczynek obojętne jak. Wiem, że nie wszyscy odwijają, ale my dosyć długiego kikuta mieliśmy, więc odwijałam;-)
Ja żel domycia dla siebie kupiłam jakiś taki bezzapachowy, bo zazwyczaj myję się niveą, dove albo palmolivem, a one mocno pachną. Teraz też mam taki zamiar.
Właśnie szaleję na allegro, zamówię chyba to, co chciałam kupić przez neta, niech to sobie już spokojnie leży i czeka.
Powoli mi przechodzi po tym apapie, trzeba się za zupę brać.

Do góry