reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny ja uwazam, ze inhalator to super sprawa rowniez, ale szykujac wyprawke to to dodatkowy i duzy wydatek. Zazwyczaj mamy z malymi dziecmi moga pozyczyc jak masz zaprzyjaznionych. Moze siostra? Dlatego pisalam kiedys tam, ze jak bedzie juz dzidzia a wiecej osob bedzie chcialo Ci cosik kupic to moze sie zlozyc na inhalator.

reklama
Ano nie mam inhalatora, ale moze czas najwyzszy kupic. Pierwszy raz sie tak solidnie pochorowalam...

Elifit - Ty tez sie juz troszke meczysz...

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo na mnie sprzątanie czeka, później fryzjer (mam nadzieję Małgorzatkar, że będziemy obie zadowolone :-D) i do pracy. Ogólnie w tym tyg. mam taki za*******, że nie wiem jak się ze wszystkim wyrobię :szok: odezwę się wieczorem :tak:
Makota - jaki brałaś antybiotyk? ile czasu? masz migdałki wywalone z ropnymi czopami, czy ci katar spływa po tylnej ścianie gardła i masz nadżerki/krostki? dziewczyny dobrze radzą z inhalacjami, siemieniem. Ja brałam ten syrop *spam* i tabl. do ssania *spam* też są - smakują jak piwo z sokiem :eek:

ja też powinnam coś posprzątać, ale mąż odsypia po pracy, więc nie hałasuję, dobra żona ze mnie :) zasadzilam za to pietruszkę na balkonie, przy okazji nasypałam ziemi na balkon sąsiadów z dołu... muszę im chyba kartkę do skrzynki wrzucić, że niechcący... i muszę się wybrać do studentów nad nami, bo kurde, nie dość, że trzepią dywaniki i koce przez balkon, to pety strząchają też i mam całą barierkę w syfach i popiele, bleee

Makota, a moze po prostu zrób sobie inhalacje z soli albo z rumianku w garnku z wrzątkiem. Mój maz jak chorował ostatnio to mu zrobiłam i pomogło praktycznie od razu, a tez go straszny kaszel męczył.
Zdrowia dla wszystkich!
Dziewczyny, udanych wizyt u fryzjera!
Ja zaraz ide do dentysty na przegląd. Mam nadzieje ze wszystkie zeby zdrowe.

Nie uwierzycie - 26 tydzień, a ja wymiotuję:confused2: zaczęło mnie mulić po herbacie i właśnie się pożegnałyśmy.. :eek: Teraz to mi się śniadania nawet odechciało:confused2:

Witam sie I ja

Makota zdrowka zycze :)

Ja juz nie spie a o nocy nie wspomne od 1 do 4 zer snu ale zla bylam :( ale na szczescie nie pracuje juz to spoko w dzien moze sie poloze chociaz nie wiem bo nad morze jedziemy :)

Od rana pada takze niefajnie ..buziaczki I milego dnia zycze

reklama
Jagódka, współczuję, nie pocieszę cię, ale mnie też zaczęło jakiś tydzień temu znów mdlić, znów muszę uważać, co zjem, szczególnie na śniadanie, żeby nie wracało... niestety z Olą też tak miałam: nie wymiotowałam w I trym, za to na przełomie II i III co drugi-trzeci dzień...

Do góry