reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Uff
Babka już dochodzi.
Truskawki wsadzone nawet ;) zaraz kape syna a potem chatke robie. Jajka jeszcze i może pisanki z Aru?

U mnie była ryba z ryżem standard

Sypialnie pokaże ale jak będzie gotowa ;)

Małgorzata zdrowiej kobitko !!!

reklama
Dziewczyny, jesteście okropne z tymi babkami i sałatkami... Ja siedzę w tonie kurzu i mam tylko pasztet na swieta... Nie wiem nawet czy jakies ciasto dam rade zrobic nie mówiąc juz o sałatkach i innych przysmakach. W lodowce światło. Chyba dzis bedziemy musieli odwiedzic jakis sklep czynny 24h bo trzeba jednak cos kupic na święta. Ciekawe czy jeszcze cos dostaniemy.
Ale pojawiło sie światełko w tunelu ze jednak bede miała wc czynne na swieta. Co prawda na gołym stelażu ale lepsze to niz nic.

Sałatka zrobiona - jeszcze jajko jutro tylko wkroję. Jajka do koszyka ugotowane i pomalowane - A. jakieś fajne farby kupił metaliczne, śliczne pisanki nam wyszły:tak: Kuchnia ogarnięta, łazienka prawie też. Jeszcze jutro łazienkę na górze zrobię, A. odkurzy, przelecę podłogi na mopie i finito.

Tusiaczek - to sa przygotowania do wojny a nie do swiat :D
Ka.Wo - pracujesz do 21? Wspolczuje... Ale juz niedlugo sobie wypoczniesz
Elifit - tak. Pisanki z Aru koniecznie! Ja dzis malowalam jajka z siostrzenica. Swoja droga siostrzenica dostala dzis list... Od sw. Mikolaja! Usprawiesliwial sie, ze elfy mialy duzo roboty :D tak czy siak milo, ze w ogole nam odpisal...
Pola - a kto mowi, ze babki, mazurki i schaby to jakis przykaz swietowania? Macie remont, kurz jak sama mowisz, musisz sie oszczedzac wiec nie ma co szalec
Zaszkodzil mi wielkopiatkowy post. Z lenistwa polasilam sie na paluszki rybne i je odchorowalam... Mielismy isc na spacer, ale prawie slanialam sie na nogach tak mi sie w glowie krecilo...

Ostatnia edycja:
W końcu w domku. M puścili wcześniej z pracy i zastał mnie jak do sklepu wychodziłam, więc w tył zwrot i obiad szykować trzeba było. Później razem pojechaliśmy do biedry po napoje, wino i jakieś resztki zakupowe. A później do kościoła 1:45 stania, masakra. Teraz muszę to odleżeć.

pola napisz na priv to może będę w stanie pomóc, żadna ze mnie księgowa, ale w gąszczu przepisów orientuję się nieźle, dziś wyniki mojego egzaminu sprzed miesiąca- kilka formalności i będę radcą prawnym:-)

ja nic nie szykuję, w tym roku Święta spędzamy u rodziny męża i oni już mają wszystko gotowe

wszystkim sprzątającym, remontującym, gotującym i piekącym życzę powodzenia!

Undomiel - GRATULACJE :-D
Pola - mieć wc na Święta - dobra rzecz :-D Nie przejmuj się tym gotowaniem, w tonie kurzu też bym nic nie ruszyła :-p Z resztą 2/3 babki mój mąż już wpierniczył :dry:

Makota - dziś luz, wczoraj był cały dzień sajgon, bo ludzie sobie przypominają o szczepieniach, karmach, robakach, kleszczach itp. Dziś nudy, ale było u mnie Włosko-Estońskie małżeństwo z chorą Malamutką, więc 2h po angielsku musiałam nawijać - moja nauczycielka z liceum by mnie zlinczowała za to jak koślawię język, ale nie moja wina, że tak rzadko muszę używać :sorry2: Jak już się mały urodzi i da mi w kość to będę marzyła, żeby zamiast z nim w domu być do 21 w pracy :-D

:( :( po pierwsze babka mi nie wyszła. Pierwszy raz w życiu. Zły omen czy co? Odkroilam górę i wyszła mini babka do święconki chociaż :(
Po drugie bolą mnie zęby cały prawy dolny łuk mnie wręcz napieprza :( gdzie ja znajdę dentyste w Wlk Sobotę :(
Poplakalam się i oczywiście zatoki udroznilam heh

Aru wolał jajko zjeść niż malować. Jutro rano może podziałamy.

reklama
elifit, zdrówka!!! a babka jak to babka kapryśna jest. Moja nawet wyszła ale zobaczymy czy zjadliwa będzie.

Undomiel, GRATULACJE!

Pola,
dobrze, że kibelek na święta bedzie :-D

Ja postałam chwilę przy garach dzisiaj i brzuch mnie rozbolał :/ a zgage to mam kurcze codziennie :wściekła/y: a tu ledwo co 3 trymestr sie zaczął.

Do góry