reklama
Venus to ładna waga dziecka jeszcze jak to tyle przed terminem, moja miała tyle a nawet była krótsza a przenoszona 11 dni.
Catsun zajadać się czekoladą gorzką jak masz, sama przyjemność a jeszcze działa. Smecta jest dla małych dzieci więc pewnie i ciezarowki mogą Ale rozumiem, też pewnie bym nie wypila bez konsultacji z lekarzem
Catsun zajadać się czekoladą gorzką jak masz, sama przyjemność a jeszcze działa. Smecta jest dla małych dzieci więc pewnie i ciezarowki mogą Ale rozumiem, też pewnie bym nie wypila bez konsultacji z lekarzem
elifit
Moderatorka
Wiecie tak patrząc na te porody przedwczesne i wagę maluszków to nasuwa się pytanie na ile wiarygodny jest termin OM. U kobiet miesiączkujących nieregularnie jest on kompletnie nieadekwatny do realiów.
Obok mnie leży dziewczyna która wg OM jest w 9 tc a wg usg w 6 tc. Ale lekarze całą ciążę będą brać pod uwagę OM i termin wyznaczac wg OM :/
Obok mnie leży dziewczyna która wg OM jest w 9 tc a wg usg w 6 tc. Ale lekarze całą ciążę będą brać pod uwagę OM i termin wyznaczac wg OM :/
Przywitam się tylko i idę zabierać się za ogarnianie
Melduję, że nadal jestem w dwupaku i po wczorajszej wizycie u gin mam wrażenie, że to się szybko nie zmieni
szczegóły w wizytowym
Mamy dziś gości, więc zabieram się za ciasto i jakieś przekąski, i oczywiście sprzątanie mnie czeka
Cutsun - węgiel możesz brać w ciemno, on się nie wchłania z przwodu pokarmowego i nie można go przedawkować
czekoladę też polecam i jagody 
Elifit - szkoda, że cię nie chcą wypuścić, zwłaszcza, że dziś święto i pewnie na oddziale nic się nie będzie działo
moim zdanie powinno się patrzeć na pierwsze usg, bo ono jest bardziej wiarygodne 
Mamo_bobasa - &&&&&&&&&&&&&&&&
Lilly - no teściowa bije kolejne rekordy - aż się boję pomyśleć co jeszcze wymyśli
już to nawet śmieszne nie jest 
Kropka - wow ale szybko poszło - super

Mam nadzieję, że Limonka, Ewa, Darunia się wkrótce odezwą

Mamy dziś gości, więc zabieram się za ciasto i jakieś przekąski, i oczywiście sprzątanie mnie czeka

Cutsun - węgiel możesz brać w ciemno, on się nie wchłania z przwodu pokarmowego i nie można go przedawkować

Elifit - szkoda, że cię nie chcą wypuścić, zwłaszcza, że dziś święto i pewnie na oddziale nic się nie będzie działo

Mamo_bobasa - &&&&&&&&&&&&&&&&

Lilly - no teściowa bije kolejne rekordy - aż się boję pomyśleć co jeszcze wymyśli

Kropka - wow ale szybko poszło - super

Mam nadzieję, że Limonka, Ewa, Darunia się wkrótce odezwą

elifit
Moderatorka
Dziś kończę 38 tc. Wow 
W każdej chwili może się zacząć. Skurcze mam leciutkie ale to nic nie znaczy.
W każdej chwili może się zacząć. Skurcze mam leciutkie ale to nic nie znaczy.
Kum
Fanka BB :)
elifit masz rację - mnie lekarka sie pytała czy miesiączkuje regularnie. i ja mniej więcej wiem kiedy zaszłam w ciąże.. chyba nawet wiem dokładnie w który dzień... też mam lekkie skurcze. ale chyba jeszcze młody nie ma ochote na wyprawę na drugą strone brzucha.
elifit
Moderatorka
Elifit to może nie wychodź już i bierz się za rodzenie, żeby nie wracać do szpitala 2 raz![]()
Chyba bym tak wolała
reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Mój lekarz bierze pod uwagę termin z usg pierwszego,jako najbardziej wiarygodny. Ale pewnie w szpitalu będą brali też z om.... Ja miałam owu wcześniej,wiem, bo lecialam na testach...to był 6 chyba cykl statanek, drugi po odstawieniu Oli i chciałam sprawdzić, czy e ogóle owu mam.... I chyba nawet dwa razy była
Czuję sie dziś tragicznie, mieliśmy iść do kościoła, ale chyba nie pójdziemy, bo ja leze i umiram... Jest mi niedobrze, zbiera mi sie na wymioty, ale nie chce pójść górą, dołem za to już ze trzy razy od rana...glowa boli strasznie...Ola wstała o 6... A jeszcze ciasto i babeczki mam zrobic,bo moi rodzice przyjeżdżają na urodziny M i moje zaległe imieniny....
Pomarudzilam, idę leżeć dalej
Czuję sie dziś tragicznie, mieliśmy iść do kościoła, ale chyba nie pójdziemy, bo ja leze i umiram... Jest mi niedobrze, zbiera mi sie na wymioty, ale nie chce pójść górą, dołem za to już ze trzy razy od rana...glowa boli strasznie...Ola wstała o 6... A jeszcze ciasto i babeczki mam zrobic,bo moi rodzice przyjeżdżają na urodziny M i moje zaległe imieniny....
Pomarudzilam, idę leżeć dalej