Hubson może zadzwoń do nich i zapytaj. Skoro tak termin wychodzi, to chyba powinni, ale to weekend no to któż to wie. Ja bym pewnie zpaytała. Bo po co się kłaść, jak by nic się nie działo. Zaś z 2 strony położna w spzitalu mówiła 7 dzień, maks 8 (jak by nikaj miejsc nie było).
Elifit oj jak ja bym chciała mieć takie dziecko. Ale coś czuję, że moja to będzie diabeł wcielony. No ale w końcu mamusia śmiga w koszulce 51 % Angel 49% Devil
Jagódka no to Cię teściowa urządziła. Nie ma to jak wychowywać dziecko za rodziców. Ale przezwisko dobre
Lilla noooo mogłaś powiedzieć teściowej żeby sama sobie wepchała do buzi obsikaną pieluszkę i zobaczyła jakie to wspaniałe uczucie. Nie mam pytań. Zgłaszam tekst do plebiscytu na radę tygodnia

A powiedzcie mi dziewczyny. Pleśniawki to wyglądają podobnie jak afty, tylko na tle grzybicznym są, tak?
Ciekawe jak tam Karola, bo faktycznie cisza. Może coś się dzieje
Kopacz nam położna na sr mówiła o soli fizjologicznej do oczek. Tylko co by pamiętać, że od zewnątrz do środka (chyba dobrze pamiętam). Ale niech dziewczyny się wypowiedzą, bo ja to tylko teoria. No i że nosek też można solą zakropić, to jak są jakieś syfki, to wypłyną.