reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

DU Teraz widzicie czemu balam sie chlustania Adasia...

Adas zasnal o 20. O 24 sie obudzil. Zmienilam pieluche. Poplakal sie chlopak. Musialam sporo odciagnac laktatorem wiec dalam mu smoka, ktorego nie chcial oddac. Przystawilam go do piersi, napil sie, odbilo mu sie i spi... Nie poznaje dziecka...

Spokojnej nocy

Ps. Juz zapomnialam jak to jest byc w dwupaku :p

reklama
Ja nie na zawsze, ale też bym już chciała :-D ale czy ja wczoraj nie pisałam, że w ciąży mi dobrze? Coś się zdecydować nie mogę :-p

Dzieć odbija sobie właśnie za leniwy poranek i dzionek. Ale Michalina następnym razem wypróbuję Twoją metodę. Tak, skopana matka, to szczęśliwa matka - na 5 sek. :-p

Elifit dobra reakcja, ale co się strachu najadłaś to Twoje. Ale coś mi się zdaje, że i na śpiocha adrenalina zrobi swoje.

Poprasowane, poukładane, jutro zaniesie się do komody, mogę iść spać.

Dobranoc dwupaki i spokojnej nocki mamuśki ;-)

Ja bym chciała być dwupakiem dziś w nocy,chcę spać, a mała marudzi, co ją odłoże do łóżeczka to płacze, M mnie wku*wia, bo udaje, że nie słyszy:/

Jestem!

Elifit, bidulko rozumiem Cie.
Ja tez mam obawy zr Tymek ma refluks. Juz sie zaczęłam zastanawiać nad jakimś zageszczaczem do mleka zeby nie ulewal tak.
No i od kilku dni chyba go niedokarmialam... Bo mały je łapczywie a potem ulewa to po prostu zabieralam mu cyca i nie dawałam drugiego nawet gdy sie mocno o niego dopominal.
Dzis wieczorem jednak dostał drugiego cyca i o dziwo nie ulał wiec wow :)
Jutro idziemy na ważenie.

Jagódko, dobrze ze Adam tak duzo wisi przy cycu. Liczę na to ze beda wymierne efekty w postaci wzrostu wagi.

Jestem na patologii,młoda mi się ruszać przestała. Tętno słabsze ale ujdzie. Pod koniec KTG ruszyło. Teraz się nieco rozbudziła. Rano badania. Skurczy brak, rozwarcie na opuszek. Na całym oddziale trzy jesteśmy.

Sąsiadka chrapie.

Jestem na patologii,młoda mi się ruszać przestała. Tętno słabsze ale ujdzie. Pod koniec KTG ruszyło. Teraz się nieco rozbudziła. Rano badania. Skurczy brak, rozwarcie na opuszek. Na całym oddziale trzy jesteśmy.

Sąsiadka chrapie.

Kochana to wspolczuje.wsadz jej skarpetki do buzi ;)
A ty daj znac rano po obchodzoe co i jak..
A mi syn nie chce usnac.jakos daje rade ta pierwsza noc bez J.ale z nim o niebo lepiej bylo

Michalina tu tez kciuki trzymamy.
Seorise obys wytrzymala przez weekend z nawalem.

Czytałam was kolo 1 ale nie mialam siły odpisać. Mloda spala wtedy dlugo bo od 20 ale godzine przy cyckach spędziła więc najadla się na dłużej. Ładnie po jedzeniu zasypia w łóżeczku. Oczywiście ze smoczkiem. My śpimy na kanapach w salonie bo wyżej bylo upalnie i sięnie ddało oddychać.
Dzisiaj w nocy się ochlodziło. Nawet Niunie kocykiem przykrylam. W te upały całymi dniami tylko q pieluszce jest. Jak idziemy do miasta to przykrywam tylko tetra. W gościach ma na sobie body.

Undomiel kciuki za szybki j mało bolesny porod. & & &

reklama
Michainko, kciuki masz zapewnione! Informuj nas na bieżąco.

Lilla, masujesz brzuszek? Ja masuje dosyc czesto, nawet przed kazdym karmieniem i efekty naprawde dobre.

Ostatnio zauważyłam Żr moje dziecię robi bardzo pienista kupkę. Jak zmieniam pieluszke to wszystko wyglada fajnie. Rzadka kupa o fajnym kolorku. ****k gdy kupa wychodzi podczas zmiany pieluchy widze ze to jest sama piana. Z reszta nawet gdy trzymam hi na rękach gdy robi kupe to czuje ze to jest wystrzał jak z armaty i wręcz slychac wtedy ta wydobywający sie pianę. Czy u was jest podobnie?

Do góry