reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny, kiedy dziecko zaczyna podnosic glowe lezac na brzuch? Olek juz probuje i calkiem dobrze mu to wychodzi. A ja sie zastanawiam, czy nie za szybko?

reklama
Witam
U mnie dziś interesująca nocka włącznie z posikaniem mojego łóżka i wymiotami na nie.. i jeszcze bardziej interesujący poranek, skrzeczy stęka i dopiero teraz przy cycu łaskawie usypia. Także dziś będę mieć ciężki dzień :/

Dziś dzień Venus! You Go Girl!! &&& która do niej dołączy?

Lilla i Hubson najlepszego z okazji imienin. Spokojnych nocy i radosnych dni :)

Makota ta książka jest przydatna żeby zapisywać co kiedy się działo z maluszkiem. Ja teraz sięgam po nią i porównuje jak to było z Aru.

Ostatnia edycja:
hej kochane moje, nie mam weny ostatnio odpisywac, ale czytam na biezaco.... i tak jakos sentymentalnie mi sie zrobilo jak czytam wasze posty ze jeszcze z brzuszkami itp..... ja bez brzuszka dopiero tydzien i mimo ze dostawalam szału bo mala nie chciala sama wyjsc tak teraz jakos mi sie zrobilo troche smutno, ze juz w ciazy nie bede (nie planuje) ..... i wez tu taka zrozum......
u nas pepuszek odpadł wczoraj wlasnie, moja krolewna (odpukac) to anioł nie dziecko, spi i je na zmiane...... w ogole nie odczuwam ze mam takie malenstwo w domu.... nocki ładnie przesypiamy, wstaje srednio co 4 h w nocy na cycka, w dzien ma wiekszy apetyt, srednio co 2h, no i przy wypisie ze szpitala moja "kruszyna" wazyla 3420g a w czwartek jak bylismy na wizycie u lekarza wazyła.... 3900g!!! jestem w szoku ze tak przybiera na wadze.......
pieknej niedzieli zycze, i lekkich porodow, najlepiej dzis (fajna data)

Lilla, najlepszego! No i grzecznej Lusi na grillu.

Hubson, spoznione życzenia!

Lilla, ja dotychczas unikalam majonezu bo myślałam Żr zakazany podczas karmienia ale ta babka majonezowe mnie kusi. Wrzuć prosze przepis na wątek przepisowy.
A ja wczoraj jadłam sernik z okazji pierwszego miesiąca Tymusia :) mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi.

Venus &&&&

Czy misie wydaje czy Michalina zamilkła?

Cześć dziewczyny!
Napiszę tylko krótko, bo mam mega dużo jeszcze w domu do zrobienia, a upał u mnie masakryczny :szok:
U mnie bez zmian - czekam na jutro :-) A reszcie czekających życzę żeby się zaczeło :tak: A dodatkowo Katce, żeby się jeszcze wyspała przed przyjściem maleństwa na świat :-D

Hubson, Lilly- najlepsze życzenia :-D

Jak tak czytam co mnie za chwilę czeka to się zastanawiam, czy jestem gotowa :-D:-D:-D

Michalina - jak tam???

Małgorzatkar - śliczne zaproszenia :tak:

Więcej nie pamiętam :no: Odezwę się wieczorem - miłego dnia :tak:

Lilla Wszystkiego najlepszego:):):)
Emily babka majonezowa jest na słodko tyle ze majonez się daje do ciasta, mokra jest wtedy bardziej. Lilla dobrze mówię?

Hubson Szymek miał jakieś dwa tygodnie jak zaczął kombinować z podnoszeniem główki. Teraz to już mu super idzie:thumbup:

Pola ja sernik jadłam w nagrodę w dniu wejścia ze szpitala. A majonez też jakoś niedługo po. Małemu nic nie jest, ma chyba stalowy żołądek po mamusi;)

Mojemu dziecku pomyliła się noc z dniem. W nocy karmienia co godzinę a po ostatnim o 7 oddałam dziecia tatusiowi to spał do 11. No świetnie.
Dziś w planach intensywny dzień, w planach kawka u znajomych na nowym mieszkaniu i występ szwagra. Żeby tylko dzieć był grzeczny

Dziewczyny, kiedy dziecko zaczyna podnosic glowe lezac na brzuch? Olek juz probuje i calkiem dobrze mu to wychodzi. A ja sie zastanawiam, czy nie za szybko?

mój podnosi od początku tak na sekundę, teraz coraz dłużej. mysle ze to nic złego. mój w ogóle w miare energiczny jest..

reklama
Mój tez od urodzenia praktycznie próbuje podnosić glowe. Teraz juz dosyc długo utrzymuje ja w gorze.

Do góry