Mika- chyba spoznione ale najlepszego
)!
Moj bobas tez ulewa przy odbijaniu ale nie za kazdym razem. Ciemieniucha tez byla na brwiach, teraz cos luszczy sie na glowce.. I na uszkach i za uszkami ma troche. Czy to tez ciemieniucha?? Na uszkach?
Ja juz wyszlam z anemii uff.. Ale za to ze w ciazy tak dlugo lezalam to teraz jestem mega oslabiona..
Co do krwawienia to ja juz mam plamienia jasno zolte i to 2 razy dziennie odrobina. Mialam isc w pt do Gin ale ide we wt. Bylam w pon zbyt padnieta po ciezkich nocach.
Katka- mam nadzieje ze juz niedlugo lepiej sie poczujesz
I zrob badanie krwi.
Dzis przyjechalam do mamy, pozniej szybkie zakupki i do domu.
Wcisnelam dzis ze zlosci obraczke slubna na palec
Teraz nie moge jej sciagnac. Chyba ktos mnoe przed tym uprzedzal.. Chyba Makota albo Michalina
Ehh
Maz mnie dzis tak zdenerwowal.. Na szczescie nigdy sie na siebie nie obrazamy i b krotko zloscimy.
Za okolo tydzien idziemy na 1 szczepienie malego.. Az sie boje
Tak samo jak Ginekologa
Moj bobas tez ulewa przy odbijaniu ale nie za kazdym razem. Ciemieniucha tez byla na brwiach, teraz cos luszczy sie na glowce.. I na uszkach i za uszkami ma troche. Czy to tez ciemieniucha?? Na uszkach?
Ja juz wyszlam z anemii uff.. Ale za to ze w ciazy tak dlugo lezalam to teraz jestem mega oslabiona..
Co do krwawienia to ja juz mam plamienia jasno zolte i to 2 razy dziennie odrobina. Mialam isc w pt do Gin ale ide we wt. Bylam w pon zbyt padnieta po ciezkich nocach.
Katka- mam nadzieje ze juz niedlugo lepiej sie poczujesz
Dzis przyjechalam do mamy, pozniej szybkie zakupki i do domu.
Wcisnelam dzis ze zlosci obraczke slubna na palec
Maz mnie dzis tak zdenerwowal.. Na szczescie nigdy sie na siebie nie obrazamy i b krotko zloscimy.
Za okolo tydzien idziemy na 1 szczepienie malego.. Az sie boje