reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jagódka dzieki za odp,ale u mnie na wsi i pobliskim miescie będzie problem ze sloiczkami hippa. Zawsze tylko gerber u bobovita. Chyba ze mąż w lublinie po pracy będzie kupowal.

reklama
Jagódka dzieki za odp,ale u mnie na wsi i pobliskim miescie będzie problem ze sloiczkami hippa. Zawsze tylko gerber u bobovita. Chyba ze mąż w lublinie po pracy będzie kupowal. A co do salatek to wczoraj podalyscie fajne wiec i ja Wam podam hej. Dzisiaj dostałam od cioci podobno pycha- kurczak,ser żółty,por,czerwone winogrona,orzechy włoskie,smietana i majonez.

Z żarciem proszę na przepisowy, bo mi język do d... ucieknie:-p
Kornela w Rossmannie są.
Idę spać. Jak znowu Adaś obudzi mnie 10 razy to się o ścianę potłukę..

Jagódka to super dzieki. Za jakiś czas sie rozejrzę pewnie za czymś. Na początek kupie lyzeczke i miseczke;) jak ja lubię takie *******ki kupować ehhh:-)

reklama
Podajcie jeszcze raz te sałatki w wątku przepisowym! Jutro jak dorwe kompa postaram się przenieść tez co nie co. Doti daj przepis na lawe. I jakiś na dobre łatwe brownie tez poproszę.

U nas cieplutko było. Dziś basen zaliczylismy, Zuzia jak wchodzi do wody, płacze 2-3 min a potem już ok. Skoki robiliśmy, na następnych zajęciach nurkowanie :-)
Mnie rozbiera lekkie przeziębienie i jakiś dół łapie, musze się wyspać i powinno przejść.

Do góry