reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kornela to polecam film "Czarownica" (oryg. Maleficent) z Angelina Jolie. Cudowna historia Śpiącej Królewny.
Ostatnio byłam w kinie na "Strażnikach Galaktyki" fantastyka, akcja, komedia.
Moja mama była na filmie "Bogowie" i tylko sceny krwawe wywołały u niej mdłości. Poza tym z ostatnich dwóch lat najlepsze:
Django,
Poradnik pozytywnego myślenia,
Atlas chmur (zakrecony),
21 Jump Street (komedia) oraz 22 Jump Street,
Jeździec znikąd (western, przygodowy).
Mam nadzieję, że coś wybierzesz.

Witam nową mamę. Wejście z sernikiem całkiem pomysłowe :)

Zolka śpi, a ja sprzątam. Dzisiaj kolega z PL nas odwiedza. Do później :*

Ostatnia edycja:
reklama
Elifit - u nas kąpanie jest przed 20 i niewiele po 20 idzie Melka spać :) a 5 wpisała się dosyć mocno w harmonogram. Raz poszła spać o 23 (wypodek przy gościach :p ) i też wstała o 5.

Basen - ja własnie byłam bardzo przekonana do pomysłu a teraz mi to obrzydzili :/ no własnie ja też zakładam, że posiedzimy po prostu dłużej, wysuszymy się dobrze i już. Nie chcę rezygnować. Przynajmniej spróbujemy! O tak!

Bellina - to trzymam za słowo i do zobaczenia w grudniu :D no chyba, że my wyjedziemy do rodzinki męża... zobaczymy :) oby się udało!

film hmm ja ostatnio mało co oglądam ale polecam takie:
Życie jest piękne! (rewelacja!)
Casablanca - stare ale jare i romantyka pełną gębą a teksty niezapomniane "Zawsze będziemy mieli swój Paryż" - to mój i M. film pierwszy w kinie na randce
Spaleni słońcem - super rosyjskie kino
Inni - fajny horror, zaskakujący, takie lubię
Żona na niby - wesoła komedia romantyczna nie najwyższych lotów ale lekka i przyjemna
Jak zostać królem - dobre kino
No to tyle, bo mogłabym jeszcze z 20 tytułów wypisać :sorry: i was zanudzić.

mamo_bobasa - na zegarze mam 10:52 a twój post wcześniejszy jest z 11:06 :-):-D:-)
co do basenu to u nas na płyciźnie dużego basenu się odbywają zajęcia . Woda jest podgrzewana bardzo mocno podobno. Mama chodzi tuż po niemowlakach na aerobik i mówi, że jest bardzo ciepło wszędzie.
Laura jest wybitna :sorry:

makota - mi się wala pranie w misce do wyprasowania już drugi tydzień... i co najlepsze to rzeczy z miski ubywa i zaraz nie będzie trzeba prasować :tak:

anuulka - pięknie zaczynasz od serniczka, mniam! :-D
Ja na wasze problemy nic nie poradzę bo się nie znam ale serdecznie witam ciebie i Antosia :) to prawie rówieśnik Melki. Kiedy dokładnie się urodził?

Ostatnia edycja:
Tusiaczek chciałam się tylko ładnie przywitać:p
mamo_bobasa oj tam oj tam. to tylko 15 minut roboty, gorzej jak trzeba czekać aż zastygnie, ja tam zazwyczaj nie wytrzymuję i jem taki jeszcze nie stężały:p no właśnie myślałam o refluksie, ale to chyba trzeba do gastrologa...hmmm zapytam pediatry, mam taką cichą nadzieję, że w końcu to minie.
Dziewczyny jak dodać suwaczek, mam już zrobiony na suwczki.com ale nie wiem gdzie trzeba wkleić ten kod żeby dodawał się do wiadomości

Cześć s.michalina:) mój jest z 21 lipca, chyba udało mi się już dodać suwaczek. A Tobie się chyba coś wkleiło odnośnie jakiejś rekrutacji:) a ja się muszę pochwalić, że już mam jedno pranie powieszone a drugie w drodze. Dziś szaleję, ale chyba nie poszaleję, bo moja beksa już krzyczy:(

reklama
Lilla,Michalina dziekuje za filmy. Spisalam i na pewno cos wybiorę.
Witam nowa mame
Dziewczyny zauwazylam u małego teraz na ustach czerwone krostki takie maleńkie 2 na górnej,2 na dolnej i na brodzie i kolo ust. Ci to może byc? Od śliny?

Do góry