reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla gratki dla Zolki :-)

Kornela tak, to może być od śliny :tak:

Anuulka taaak rosną włoski :-D Moja to już z mega fajnymi włosami się urodziła ;-):-D

Hej

Witam nową mamę :)
Proszę zapoznaj się z regulaminem forum co by nam moderatorek nie podkurzać postem-pod-postem ;):p

Lilla najlepszego Zola!

Kornela mamy to samo od śliny.

Witam,dziś później, bo już zakupy spożywcze zaliczylismy.
Witam nową mamę, tak Zuzia miała zatkany kanalizacji, masaż pomógł. Masujesz w kąciku oka i na koniec w dół pociagasz mocno.
Michalina jak masz możliwość idź z małą na basen, mega dobre dla rozwoju. Maluchy w ramach rehabilitacji są posylane na basen, żeby właśnie asymetrie usunąć

Elifit już się pilnuję:) ale to wiesz był taki szał postów na początek, sto tysięcy myśli:)
Katka ja podobnie jak ty - Wrocław, w jakim szpitalu rodziłaś?
Małgorzatkar a ile czasu to masowałaś i ile razy dziennie przez ile minut? ja staram się 2, 3 razy po ok. 2-3min ale nie ma na razie efektów, a oko strasznie ropieje. i za każdym ruchem okrężnym potem w dól masowałaś?

Dziewczyny czym usunąć kamień z czajnika? 2 miesiące temu kupiłam czajnik do gotowania wody dla małego i dzisiaj zajrzalam do środka a tam bialo od kamienia. Raz próbowałam octem z czajnikiem elektrycznym ale do tej pory wali potem i nie chciałam dawac mu z niego wody wiec kupiłam nowy na gaz i znów ten kamień.....

reklama
Dziewczyny!!!!! Kolejna wrocławianka :-) :-) :-) musimy zlot czarownic zrobić :-D
Ja rodziłam w Oławie. Najpóźniej ze wszystkich lipcówek, z czego bardzo ubolewałam bo mnie nawet Bellina samą zostawiła :p nie lubię jej za to :-D :-D

Kornela - soda, kwasek cytrynowy. I oczywiście dobrze mieć filtr na wodę.

Ostatnia edycja:
Do góry