reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry :)
Chrzciny się udały, drugi ząbek już na wierzchu.

Z zabawkami nie pomogę- sama nie mam pomysłów.

CzWam tez w aplikacji w prawie każdym poście obcina kilka ostatnich słów i trzeba przytrzymać post zeby wyświetlił się taki powiekszony i w całości?

Dziwn dobry!
Brzuch mnie boli:( dostalam @!! Wrrrr..

Doti, mnie kiedys nie wyswietlaly sie wszystkie posty. Najlepiej usun appke i jeszcze raz ja sciagnij, mnie pomoglo.
I gratuluje zabka drugiego:D
Kiedys pisalam, ze maja nam kuchnie przyjsc robic. I se wymyslili.... 27-28grudzien w weekend, bo chca to przed koncem roku zrobic.. A od kiedy to szwedzi pracuja w niedziele:p Taaa juz bo im sie zgodze, 28 mamy chrzciny, pelno ludzi w mieszkaniu a oni beda latac mi po kuchni. Pfff!

Nie pamietam co jeszcze:/ glowa mnie napieprza.. Bo boli to za lagodne slowo:/

Milego dnia!

Dzień dobry

Doti w aplikacji widać całe posty.

Mały uspany na drzemkę. Dziękuję za pomysł chodzenia po schodach w bloku. Undomiel? Chyba Tobie;)

Mężu pojechał zrobić sobie tatuaż, tj prezent na imieniny, dziecko śpi, kot śpi, a ja co mam robić? Chyba drugą kawkę strzelę:D

Miłego dnia dla wszystkich:D

Tusiaczku przypomniałas mi ze jeszcze kawki nie piłam ale normalnie nie mam kiedy:$
,4 dzieciaków z rana 'ogarnelam',szarlotka sypana upieczona(zobaczymy potem czy wyszła),dzieciaki na dworku,ja odkurzylam na szybko i zmykam do dzieciaków:)

Mamo b współczuję @.ale sobie fachowcy wymyślili,nie ma co:-o

Doti gratki za zebolka :)

A to moje rogaliki:) DSC_0315.jpg

Załączniki

• DSC_0315.jpg
    DSC_0315.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 56
Mamo B współczuję @ u mnnie zawitała już na dobre. Już drugi raz była, mniej bolesne ale za to masakrycznie długie 8-9 dni :/

Julka drugą drzemkę ma. Ile wasze dzieci śpią w ciągu dnia?? Julka ma 4 drzemki tyle, że krótkie, rzadko zdarzy się że śpi godzinę.

Wcześniej pisałam, że mam dobry dzień, cofam to już mi się nic nie chce:/:/

Co do zabawek to ja właśnie chce kupić tą żyrafkę. Tu w uk też furorę robi, ponoć dzieci się tym super bawią i znam tą opinię nie tylko z neta. Zółwik też fajna sprawa, też o tym myślę ale to może jak jula będzie starsza.

Makota ja też zastanawiam się nad zmianą maty bo dostała niby taką wypasioną, która gra i świeci ale w ogóle jej to nie interesuje:/

Lilla i Pola chyba, albo tusiaczek :D wy macie jakieś fajne maty możecie jakimś linkiem zarzucić??

Witajcie
GiB też mamy tego żółwia. Twilight turtle się nazywa. Wyświetla konstelacje gwiazd.

Doti gratulacje ząbka drugiego.

Agulam podeślij rogalika a ja ci torta wyślę. Swoją drogą co dzień jest lepszy :)

Limonka ja ja będę mieć mate fp z pianinkiem. Ale pierwsza to samoróbka więc nie wydawałam wcześniej kasy na mate

reklama
Do góry