Witam,
od tego odciągania kataru małemu zaczęło boleć mnie gardło,coś mnie rozkłada, mam okropny katar, dreszcze. Przerzuciliśmy się na katarek, stąd pytanie jak często można odciągać katar odkurzaczem? firdą odciągałam cały czas.
Kornela ja przy wypisie dostałam skierowanie do poradni endokrynologii dziecięcej, zarejestrowali nas na pierwszy wolny termin 23 kwietnia 2015. w tej chwili chodzimy prywatnie do lekarza do którego czekamy w ramach nfz. Przed pierwszą wizytą zrobiłam tsh, ft3,ft4 okazało się że potrzebne są przeciwciała, teraz kontrolujemy poziom przeciwciał, tsh, ft4.
Makota współczuję, Wy cycujecie się 30 min ja się martwię że K je tylko 5min czasami 3min na 3h.
Jagódka jednej kwestii nie rozumiem jeżeli wędzidełko jest za krótkie to zastanawia mnie to że zastoje mam tylko w lewej piersi, w tej która ma dłuższą brodawkę niż prawa?Bratowa mnie straszy że u bratanka pojawiła się zgrubiała blizna, że po zabiegu nie wolno dziecko karmić ciepłymi rzeczami tylko schłodzonymi, Jak K wyleczy się z kataru pojedziemy do laryngologa.