reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kum dzieki za info o odżywkach. Mi też się przyda.

Tusia skoro pazury robisz to już zdrowa jesteś :D

Mika moja mama też cierpliwości nie miała żebym jej pomagała gotować czy szyć a gdy byłam nastolatką to pretensje że nie umiem. Ehh. Teraz gdy coś gotuję to na łączu z nią jestem :)

Pola zaszalalas. Ja dzisiaj nakarmilam młodzież kaszka ryżowa z butli i zasnęła, wiec idę do łazienki się ogarnąć bo od jutra na basen wracamy. Trzy tygodnie przerwy miałyśmy bo chore albo fizjo miałam w tych godzinach co basen dla maluszków. Dobranoc juz raczej mowie :*

reklama
Dobry wieczór:)

Pola pokaż kalosze:)

W końcu i mnie rozłożyło i gardło bardzo boli, faszeruje się lekami i liczę, że nie zaraże malego. Za to z cyckami jakby lepiej, może nowy lek działa&&&

Limonka, Sokoja, Lilla współczuje problemów z kregoslupem :(

U nas w weekend festiwal lodu, więc ogladałam rzeźby z lodu i widzialam się ze znajomymi, całkiem miło, gdyby nie to gardło

hej dawno sie nie odzywalam mam pytanko jaknodpieluchowc syna bo zakladanie ulubionych majtek i pieluch tetrowych nie pomaga i codziennie robi kupe w majtki i nie chce nocnika tak robi odkadd sie wiki urodzila moze ktos mi da rade?

Głowa mi pęka....masakra.
Mąż próbuje ukołysać malłego a ja mam chwilę żeby napisać.
Ze światecznych dań to dla mnie najlepsza jest ryba po grecku. Nie wyobrażam sobie świąt bez niej.Nie znoszę za to kaszy z sosem grzybowym....

W środę planowaliśmy szczepienie przeciwko pneumokokom i prawdopodobnie dupa bo Bartek obudził sie z mega katarem i latam ciagle i mu ściągam a i tak chyrczy....

Dzisiaj doznałam wizji, że chce zrobic remont u siebie na górze.... jeszcze nie teraz bo bartek malutki, ale mam plany zeby troche inaczej zagospodarowac gore....Pokoj goscinny i lazienka bez zmian, ale mam tez 2 mniejsze pokoje i w jednym jest nasza sypialnia w 2 to mial byc przyszly pokoj Bartka, ale mam w planach swoja kuchnie a pokoj Bartka chce zrobic na poddaszu. strasznie duzo roboty, ale chcialabym zeby sie w nie za dalekim czasie udalo to zrobic. W sumie tez nie spieszy mi sie bo narazie bedzie na pewno z nami w pokoju.Wkurza mnie latanie na dol do kuchni i chce miec swoja.

Mam nadzije na spokojna nocke i Wam rowniez tego zycze...

Dobry wieczor!

Das spi od 21. Jest 23:30. To bardzo mila informacja ;)

Zamiast spac pakowalam prezenty :p

Ta zupa o ktorej pisze Sokoja jest mega ciekawa. Pierwsze slysze

Ja tam lubie barszcz i uszka. Ryb wigilijnych nie lubie. Niby nad morzem wypadaloby gustowac w rybach, ale tu caly rok mozna gustowac w mrozonych rybach

Tusia - ja mam regenerum do paznokci

Branoc

Kornela, u mnie ten sam problem ze szczepieniem w środę. Mały miał przez chwilkę katar, teraz już niby ok, ale coś tam jeszcze charczy lekko no i nie wiem czy szczepić czy nie. A jeśli nie teraz to kiedy bo za tydzień wigilia a za dwa sylwester...

Undomiel, mi na przeziębienie pomógł prenatal grip care. I *spam* gardło.
Oto moje kalosze:
ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg

Wyłożyłam wszystkie zabawki na stół i stół jest cały zapełniony [emoji5] okazuje się że same fisher price'y kupiłam. To coś cudownego kupować zabawki swojemu dziecku [emoji5]

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1418596727.087164.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 47
Dobry wieczór :)

Ja po wyczerpującym weekendzie... Byłam na imprezie firmowej wczoraj i jestem mega zadowolona. 6h poza domem bez dziecka, pierwszy raz gdzieś sama wyszłam. Co prawda pod koniec cycki już lekko dokuczały, ale super było :) To się pochwaliłam :-p

Sokoja nie obraź się, ale na hasło moczka mnie ciarki przeszły. Brrrrr.... Tylko to chyba zależy jaką kto robi. U mnie w domu tego nie dają, ale u mojego A. już tak. Za to kluseczki brzmią smakowicie.
Ja sobie nie wyobrażam kolacji wigilijnej bez smażonych grzybów suszonych ( w tym roku chyba będę musiała się jednak obejść :-() i bez śledzia w śmietanie z ziemniakami.

Ehhh dzieć mi się wierci... cdn. :-p

Znowu pisze po nocy :)
Dobry wieczór :)

Sokoja pierwszy raz o takich potrawach słyszę :) ale ta zupa brzmi ciekawie:)
Pola super ze zakupy udane, ja tez uwielbiam kupować zabawki :)
Lilla, mika ze mnie tez żaden master chef :) w sumie to dlatego ze mój rzadko jest w domu w porze obiadowej a wieczorem nie jest głodny bo je w pracy a dla siebie samej nie chce mi się gotować. No i taka sytuacja.
Makota fajnie jak dziecko tak czasem zaskoczy mamę :d
Tusia,undomiel,Kornela i tym o których zapomniała ( przepraszam) zdrowia życzę :)

U nas dzień taki sobie młoda znowu miała dzień " nic mi się nie podoba, mamo wymyślaj dalej i wysil się troche ". Juz na uszach prawie stawalam. Za to w koncu i tacie pokazała pazurki, teraz mi wierzy jak to jest jak siedze z nią sama cały dzień. Może to skok :d chyba tak mniej więcej wypada.
Dzisiaj licytowalam zabawki dla juli niestety przegralam obie aukcje :( muszę jeszcze te puzzle na podłogę kupić. Powiem wam ze w pl jak dla mnie jest więcej fajnych zabawek.

No nic uciekam spac Dobranoc :)

reklama
Do góry